Nye genbrugsfund – idéer, inspiration og skattejagt

af Marieduhn

Nye genbrugsfund - idéer, inspiration og skattejagt

 

Genbrugsfund og masser af skatte! Behøver jeg at sige, at jeg elsker genbrug? Både jagten efter unikke skatte, det bæredygtige element og de kreative muligheder ved at opgradere ting, der er i stykker eller kan laves om til noget helt andet. Jeg har startet en ny hyggelig “serie” på YouTube, hvor jeg tager jer med på skattejagt i forskellige genbrugsbutikker og loppemarkeder i landet, og kommer med idéer og inspiration til de fantastiske fund. Følg endelig med 🙂

Det er gået op for mig, at jeg efterhånden har arbejdet med at opgradere og indrette mig med genbrug i over ti år. Faktisk købte jeg mine første spisebordstole, da jeg flyttede hjemmefra som 19-årig, i en genbrugsbutik til 75 kr. Dem ombetrak min mor og jeg i noget flippet stof, og jeg var vild med dem!

Der er så mange fordele og gevinster ved genbrug – og det inspirerer mig hver eneste dag i mit hjem, min virksomhed og min indretning. Derfor har jeg på min YouTube kanal startet en ny række af videoer, hvor jeg tager jer med ud i landets genbrugsbutikker og loppemarkeder, og efterfølgende giver inspiration og tips til brug i indretningen. Kig forbi kanalen og bliv inspireret – mine første udflugter går til Nordjylland og Ringsted ♥

 

Nordjylland er stedet, hvor butikkerne er kæmpestore, og hvor man priserne stadig er gode. Vi fandt mange ting til indretning, opgradering og nye kreative projekter. Se med her, hvor jeg viser alle mine gode fund frem og giver tips og idéer til brug.

I Ringsted fandt jeg en guldmine af en genbrugsbutik, hvor mange spændende ting fandt vej i kurven. Flere af dem har jeg allerede lavet nye projekter ud af, som blandt andet de vaser, der står på bordet, som blev til disse fantastiske terracotta vaser.

Kreative projekter med genbrugsfund

 

Find mere inspiration på min Instagram eller Facebook profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

 

Nye hynder til gamle stole

Fra Kodak karussel til pendel lampe

Fra grimme vaser til smukke terracotta vaser

Børnemøbler makeover

Se også

Skriv en kommentar