DIY fyrfadslys af klods fra europalle

af Marieduhn

DIY fyrfadslysestage af klods fra europalle kreativt projekt i træ DIY fyrfadslysestage af klods fra europalle kreativt projekt i træ

Det er tydeligt at mærke, at det bliver mørkt tidligere og tidligere. Jeg synes, det kom meget pludseligt – sådan cirka da kalenderen viste den 1. september. Men selvom sommeren er og bliver min favoritårstid, så er der også noget magisk over efteråret. Farverne i naturen, et spændende udvalg af indendørskoncerter og endelig hjemmehygge med lune tæpper, kreative projekter og stearinlys i vinduerne.

Som jeg lovede tidligere på måneden, vil jeg i løbet af den kommende tid lægge idéer ind til et mere bæredygtigt forbrug, og her kommer så det første: et fyrfadslys lavet af en klods fra en gammel europalle.

Det var egentlig en, jeg lavede for nogle år siden, men synes stadig, den er rigtig sød. Har fundet den frem til efterårsbelysningen her i lejligheden. Det er simpelthen bare en klods fra en europalle, som alligevel skulle kasseres, da den var i stykker, og bruges som brænde. Jeg fik med et brækjern og en del asen pillet klodsen her af. De er lavet ret robuste sådan nogle paller, så der skulle lægges en del kræfter i. De søm, der stadig sad tilbage på klodsen, savede jeg af med en metalsav.

Jeg er så heldig, at min far har en søjleboremaskine, som jeg brugte til at lave hullet, hvor fyrfadslyset passer ned i. Har beholdt kanterne ret rå, da det er det udtryk, jeg godt kan lide. På den europalle, jeg havde, var der kun tryk på den ene af klodserne, men det kunne også se godt ud at have flere stående sammen.

Jeg håber, min lille idé har fået gang i nogle kreative tanker. Hvad synes I om den?

DIY fyrfadslys af klods fra europalle kreativt projekt i træ DIY fyrfadslysestage af klods fra europalle kreativt projekt i træ DIY fyrfadslysestage af klods fra europalle kreativt projekt i træ

Se også

Skriv en kommentar