Muffins af æg – nem idé til madpakken

af Marieduhn

Muffins af æg - nem idé til madpakken

Muffins af æg er en hyggelig og nem idé til madpakken. Samtidig er den sund og kan varieres på mange spændende måder. Brug hvad du i forvejen har af grøntsager, kød eller andre rester, og server dem med et stykke godt brød. Det vil børnene elske at pakke op. Her er en god opskrift på muffins af æg.

Jeg lægger tit hovedet i blød omkring, hvordan jeg kan gøre min frokost på skolen så lækker som mulig. Madpakken skal jo gerne være både sund og inspirerende, og så må den gerne kunne varieres gennem ugen. Desuden er det rart at kunne lave madpakken dagen før, så morgenen ikke bliver alt for presset.

I sidste uge lavede jeg de her muffins af æg og grøntsager. De er meget simple at lave og virkelig lækre, og så er det perfekt til lige at få ryddet op i grøntsagsskuffen i køleskabet. Du kan lave dem i små forme, som børnene vil holde af at pakke ud, og servere dem med et godt stykke brød dertil, så det mætter godt.

Prøv også: Minipizza – nem idé til madpakken 

Tip!

Server dem i madpakken med en skive brød. Prøv at variere fyldet. Du kan bruge stort set alt, hvad du har af grøntsager og kød, der ikke er råt. Ved at putte lidt grov pasta deri, får de mere fylde.

Har du andre gode idéer til sunde og lækre madpakker, er du velkommen til at tippe mig det i kommentarfeltet herunder. Det er så hyggeligt at inspirere hinanden.

Find mere inspiration på min Instagram eller Pinterest profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer til en kreativ hverdag ind.

Muffins af æg - nem idé til madpakken

Se også

Skriv en kommentar