Minipizza – nem idé til madpakken

af Marieduhn

Minipizza - nem idé til madpakken

Minipizza er en simpel og nem idé til madpakken, og den kan varieres på mange forskellige måder. Brug hvad du allerede har i køleskabet, og inviter børnene med i køkkenet til at lave deres egne. De kan fryses ned og tages op om morgenen, så de er friske til en god skoledag, en hurtig aftensmad eller mad på farten.

Jeg har i den første uge af skoleåret selv haft disse lækre minipizza med på arbejde, og lad mig bare sige, at der er blevet kastet et par misundelige blikke fra eleverne 😉 Jeg er så heldig, at min kæreste stadig holder lidt sommerferie og derfor er hjemme, så det er ham, der har udtænkt og lavet de her. De er også gode, hvis du har børnene i køkkenet.

Det er rart om morgenen bare at kunne snuppe sådan en med sig, og laver man en god omgang ad gangen, slipper man for at tænke på madpakker hele ugen. For at gøre dem ekstra simple, er de lavet på en bund af pitabrød af grovmel. I princippet kan man bruge nærmest alt som fyld, men herunder er en liste over, hvad der er på min.

Idéer til madpakken

Det er altid rart med lidt god inspiration til madpakken, for mange kender vist følelsen af, at være løbet lidt tør for idéer ind imellem. Jeg har derfor samlet en liste med nogle af mine bud på gode madpakker.

Har du andre gode idéer til lækre og sjove madpakker, er du meget velkommen til at skrive det herunder. Det er så hyggeligt at dele med hinanden.

♥ Find mere inspiration på min Instagram eller Pinterest profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

Minipizza - nem idé til madpakken

Se også

1 kommentar

Madpakke opskrifter: 17 NEMME idéer til madpakken [i 2021] 01/01/2021 - 20:03

[…] Find opskriften hos By Duhn. […]

Svar

Skriv en kommentar