Sandwich med æg, skinke og karry – perfekt til sommerens feriekøretur

af Marieduhn

Sandwich med æg, skinke og karry er for os en klassikker, når vi rejser på ferie. Den er super lækker og frisk i smagen og simpel at lave dagen før. Vi bruger den også som madpakke i skole, eller hvis vi vil hygge os på en søndagsudflugt. Her får du en god opskrift på hjemmelavet sandwich med æg til at tage med på farten.

Vores sommerferie er nu rigtig startet. Bilen er pakket, og vi er afsted! I år går det til forveksling nordpå, nærmere bestem Vrådal i Norge. De sidste år har vi været i hhv. ved Mosel i Tyskland, Provence i Sydfrankrigog Istrien i Kroatien. I år bliver køreturen ikke helt ligeså lang, men helt sikkert ligeså smuk.

Et hit på madfronten på vores kør-selv-sommerferier er denne sandwich med æg, skinke og karry. Den er god at lave aftenen inden, man tager afsted, da den kun bliver mere “mushy” af det.

Andre idéer til madpakken

Det er altid rart med lidt god inspiration til madpakken, for mange kender vist følelsen af, at være løbet lidt tør for idéer ind imellem. Jeg har derfor samlet en liste med nogle af mine bud på gode madpakker.

Har du andre gode idéer til lækre og sjove madpakker, er du meget velkommen til at skrive det herunder. Det er så hyggeligt at dele med hinanden.

♥ Find mere inspiration på min Instagram eller Pinterest profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

Se også

Skriv en kommentar