om/kontakt

Kære læser, velkommen til!

Du befinder dig nu midt i mit univers af kreative input, farverige rejsefortællinger og hyggelige hverdagsoplevelser. Jeg skriver i et ønske om at inspirere og vække nysgerrighed, og hvor er jeg glad for, at du har lyst til at læse med.

Mine overordnede kategorier rummer alt, hvad jeg har på hjerte, og hvad jeg brænder for i mit liv – så godt som muligt i hvert fald. Jeg har altid haft masser af bolde i luften, og i disse rum binder jeg enderne sammen og sætter sløjfe på. Jeg uddyber inden for hver kategori, hvorfor det netop er blevet emnerne diy, rejse, livsstil og min business, som jeg har valgt at fremhæve.

Jeg har siden 2014 drevet bloggen NORTHERNbyduhn, som en påmindelse om, hvor meget, jeg holder af norden, mit hjem. I sommeren 2017 kastede jeg mig ud i at hoste bloggen selv, og med denne beslutning skiftede jeg navn til byDuhn, da dette navn yderligere vil komme til at rumme den virksomhed, jeg er ved at opstarte.

Jeg er af den holdning, at vi bliver rigere af at spare med hinanden, så hvis du har en kommentar eller et godt råd, vil jeg sætte stor pris på at høre fra dig i kommentarfelterne ved de forskellige blogs. Har du mere specifikke henvendelser, kan jeg kontaktes på mail@byduhn.com

 

FacebookPinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *