om/kontakt

Kære læser, velkommen til!

 

Du befinder dig nu midt i mit univers af kreative input, farverige rejsefortællinger og hyggelige hverdagsoplevelser. Jeg skriver i et ønske om at inspirere og vække nysgerrighed, og hvor er jeg glad for, at du har lyst til at læse med.

 

Om bloggen

Mine overordnede kategorier rummer alt, hvad jeg har på hjerte, og hvad jeg brænder for i mit liv – så godt som muligt i hvert fald. Jeg har altid haft masser af bolde i luften, og i disse rum binder jeg enderne sammen og sætter sløjfe på. Jeg uddyber inden for hver kategori, hvorfor det netop er blevet emnerne diy, rejse, livsstil og min business, som jeg har valgt at fremhæve.

Jeg har siden 2014 drevet bloggen NORTHERNbyduhn, som en påmindelse om, hvor meget, jeg holder af norden, mit hjem. I sommeren 2017 kastede jeg mig ud i at hoste bloggen selv, og med denne beslutning skiftede jeg navn til byDuhn, som også er navnet på min virksomhed.

 

Om mig

Mit navn er Marie Terese Duhn, og jeg er oprindeligt uddannet lærer. Efter tre gode år i Folkeskolen, slog jeg i efteråret 2017 ind på en ny stig, sagde mit job op og startede som selvstændig. Idag ejer jeg virksomheden byDuhn, som jeg har mange store planer med.

Jeg arbejder både som fotograf og freelance skribent, med spændende samarbejder med andre virksomheder og magasiner, iblandt disse er Chleopatra Oils, Plantorama og Hendes Verden. Det er en spændende verden, som jeg konstant arbejder på at udbygge.

Fra tid til anden afholder jeg workshops, som oftest har et kreativt fokus. Jeg slår dem op på her på bloggen eller på min Facebookside (her). Hvis du er interesseret i samarbejder, er du velkommen til at tage kontakt her igennem.

 

Så derfor…

Jeg er af den holdning, at vi bliver rigere af at spare med hinanden, så hvis du har en kommentar eller input, vil jeg sætte stor pris på at høre fra dig i kommentarfelterne ved de forskellige blogs. Har du mere specifikke henvendelser, ønsker til artikelskrivning eller fotografering, ser jeg frem til at høre fra dig på mail@byduhn.com

 

Billeder og rettigheder

Alle billeder, jeg bruger i mine blogindlæg og på hjemmesiden, er mine egne, og dermed ejer jeg retten til disse. Er du interesseret i at gøre brug af billederne, er du velkommen til at kontakte mig på ovenstående mail.

 

 

Publiceret her:

Online

Plantorama: Få eksotiske fornemmelser med grønne planter

Plantorama: Sådan indretter du med hængeplanter

Plantorama: Pasning af ananasplante (billedmateriale)

Plantorama: Borddekorationer med hortensia til forårets fester

Chleopatra Oils Copenhagen: Opskrift på hjemmelavet vegansk læbepomade

Chleopatra Oils Copenhagen: Lav din egen hjemmelavede sæbe

Chleopatra Oils Copenhagen: Shaving cream og deodorant (DIY)

Chleopatra Oils Copenhagen: DIY badebomber: guide 

Chleopatra Oils Copenhagen: Lav din egen duft diffuser

Magasiner

Hendes Verden: Nem marmorering (nr. 5 2019)

Hendes Verden: Kreativ på nettet, Dekorative æg (nr. 12 2017)

Håndværk og Design: Det store skammelprojekt (nr. 4 2017)

Øvrige samarbejder

Stena Line: Skiferie i Norge for hele familien (januar 2019)

CChobby: Polarverden – kreativ julepynt (november 2018)

CChobby: Knitrende vinterhygge (december 2018)

Frisk i Naturen – kampagnebilleder (maj 2018)

Erik Sørensen Vin – kampagnebilleder (december 2018)