Soyaristede mandler – simpel opskrift på en god og sund snack

af Marieduhn

Soyaristede mandler

Soyaristede mandler er super lækkert som en sund snack eller til et let mellemmåltid. Det er simpelt at lave og kan hurtigt gøres, hvis der skal lidt ekstra knas til på en hyggelig aften. Mandlerne kan også pakkes fint ind og gives som en hyggelig værtindegave. Her finder du en god og simpel opskrift på soyaristede mandler.

Mmmm, er der noget bedre end de tidspunkter, hvor man virkelig synes, at man har fortjent en lille “treat”? De sidste par dage har stået på møder og en del ekstraarbejde, så jeg syntes, at jeg fortjente lidt forkælelse til min aften.

Havde fået en stor pose med mandler fra min mor, som altid køber dem i Norge, hvor de beskattes anderledes, og derfor er væsentlig billigere end herhjemme. Den ville jeg bruge nogle af til noget spændende og lækkert – et voilá – soyaristede mandler! Det er supersimpelt og tager kun 10 minutter at lave.

TIP!

Jeg har brugt godt 1 dl mandler til min krukke her, som oprindeligt er et glas, der har været honning i. Det er sødt at bruge til en lille hjemmelavet værtindegave, eller hvis børnene skal kredses lidt ekstra om.

Vi har altid mandler på lager hjemme hos os, og vi bruger dem i alt fra vores morgengrød, til snacks som disse eller som drys på maden. Når jeg bruger dem i maden, bager jeg dem ofte først i ovnen – du kan se her, hvordan jeg laver bagte mandler, som desuden også er lækkert som en snack.

Et andet godt bud på en anderlades og samtidig sund form for snacking er disse grønkålschips. De er sprøde og lækre, og det er en god måde at bruge grønkålen på. Hvis du har andre gode idéer til sunde snacks, er du velkommen til at skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder – det er så hyggeligt at inspirere hinanden.

Find mere inspiration på min Instagram eller Pinterest profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer ind.

Se også

Skriv en kommentar