Get out on the ballgame!

af Marieduhn

Så er det blevet fredag igen – den bedste dag på ugen! Og min uge har virkelig været begivenhedsrig. Den har været spækket med møder, arbejde hjemme og en spændende workshop, som jeg vil fortælle mere om i et senere indlæg 😛 Derfor er det først nu blevet tid til at fortælle om min dejlige lørdag i sidste weekend og min første rugbykamp.

En af mine veninder og gode kollega har en kæreste, som spiller rugby i første division. Det var klubberne Frederiksberg Rugby og Speed, der spille kamp. Jeg må indrømme, at jeg ikke aner en dyt om rugby, men da hun fortalte om kampen, så jeg straks pigerne fra Sex and the City for mig (der hvor de er til baseballkamp i pelse og Ray Ban solbriller) og tænkte, at det måtte vi gøre en tur ud af – og jeg måtte finde ud af, hvad det egentlig er for noget. Vi pakkede tæpper, kamera og solbriller – og afsted med os til Tårnby, hvor kampen stod.

   

Vi kom i god tid og så holdet øve. Det er virkelig en sport, hvor mænd får lov at mandehørme. Råbe som hulemænd, kaste sig frådende over hinanden og bare løbe rundt efter en bold – det må være back to basics, når det er bedst – og skønt for den ellers så fredelige bløde danske mand.

Vi fandt et hul i hækken bag målet, hvor vi slog os ned. En anden veninde sluttede sig til os, og hun havde lavet de her lækre hjemmelavede tyrkiske dolmer til os. Så mens mændene rasede ud på banen, spiste vi dolmer og fik fra sidelinjen drøftet verdenssituationen, som nu kun kvinder kan 😀

Som det hører sig til smider vinderholdet trøjerne, og til min venindes store glæde, var det Frederiksberg, som hendes kæreste spiller for, der vandt og dermed garanteret sig en plads i superligaen til efteråret.

Det var en skøn dag, og jeg havde fået lidt kulør, da jeg næsten fire timer senere kom hjem. Det bliver ikke sidste gang, jeg er på boldbanen – og da slet ikke, når det slutter sådan af 😉

 

Se også

Skriv en kommentar