Sejltur i sensommerens solnedgang

af Marieduhn

img_5645

Min kæreste og jeg havde behov for en rolig weekenddag. Vi er gode til at komme til at lægge alt for mange planer i weekenderne, fordi der jo er så mange ting, vi gerne vil opleve og nå, mens vi har fri. Men sidste lørdag skulle være anderledes: yoga om morgenen, hygge omkring aftensmaden, sejltur på kanalerne i solnedgangen og drinks om aftenen = en stille og rolig lørdag dag.

Vi tog med en af Arrivas orange færger, hvor vi bare stemplede ind med vores rejsekort. Vi tog med den fra stoppet ved Langebro ud mod Sydhavnen. Her er den fedeste nye arkitektur både på den smukke Cirkelbro og alle de nybyggede lejligheder, der skyder op. Man fornemmer virkelig, hvordan arkitekterne får lov til at eksperimentere og prøve kræfter. Jeg er virkelig vild med ny dansk arkitektur.

Vi havde taget en god øl med til at dele på båden og nogle glas, men da vi så opdagede, at man ikke måtte drikke om bord, blev vi lidt skuffede. Konduktøren patruljerede og holdt skarpt øje, men vi gemte vores glas for ham, når han kom forbi, og følte os totalt som teenagere igen! X)

Efter at have set solnedgangen fra båden, stod vi af på Nyhavn. Det kostede 12kr, da vi stemplede us med rejsekortet, så man må sige vi fik noget for pengene. Det er ikke sidste gang, jeg tager sådan en tur…

img_5638 img_5642 img_5667img_5663img_5656

Se også

Skriv en kommentar