Louisianna moments

af Marieduhn

img_0971

Louisianna er og bliver mit favorit kunstmuseum. Jeg er vild med arkitekturen – den måde bygningerne snor sig rundt om i landskabet – det er et kunstværk i sig selv. Så er det også helt specielt at være der om aftenen, når der bliver mørkt udenfor. Og at sidde inde ved pejsen i caféen og drikke en kop kaffe… Det er værd at bruge sine søndagsaftener på her til efteråret.

Havde tidligere årskort dertil – før jeg blev 27 – for der kostede det kun 127kr for et helt år. Det var virkelig fedt, og jeg brugte det meget. Nu hvor jeg er 29, dur det imidlertid ikke, og jeg må betale “voksenpris”.. Øv, men det er nu stadig turen værd! Man kan også tage til foredrag der, og jeg var til et rigtig spændende et med Tom Buch Swienty, forfatteren til bogen bag serien 1864. Var så vild med hans foredrag, at jeg siden har læst alle de bøger, han har skrevet X)

Sidst jeg var der, var det for at se den nyere udstilling Illumination, som er helt fantastisk. Her er et par billeder derfra. Desuden har vi en tradition for, at vi altid liiige skal en tur i caféen, og deres kage er altid megalækker.

Føler mig altid superinspireret efter en tur til Louisianna og dejlig afslappet. Kunst kan virkelig bevæge en på en måde, som ikke meget andet kan gøre.

img_0962img_0978

Se også

Skriv en kommentar