Råbjerg Mile: Billeder fra vores smukke nordiske ørken

af Marieduhn

Råbjerg Mile: Billeder fra vores smukke nordiske ørken

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden – i maj måned faktisk – at jeg var ude at fotografere i Råbjerg Mile for projektet Frisk i Naturen. Det var en fantastisk smuk dag, hvor himlen var helt klar blå, og vi havde aftalt at mødes i det kraftige eftermiddagslys, hvor farverne og linjerne ville være skarpe og klare. Og jeg synes lige, I skal se nogle af billederne herfra 🙂

Det var Erik Holm Sørensen, som også er min svigerfar, der havde spurgt, om jeg ville være fotograf til en serie Råbjerg Mile billeder til sin folder og hjemmeside. Da jeg synes, det er et fantastisk spændende projekt, var jeg selvfølgelig ivrig efter at være med ombord.

Grundtanken bag projektet er, at naturen rummer helende kræfter, som kan afhjælpe psykiske lidelser hos mennesker, og at vi derfor med fordel kan benytte os af naturen i form af naturture og -udflugter i vores psykiatriske institutioner. Du kan læse mere om projektet her.

Læs også: Skagenstemning, inspiration og lyse sommerdage

   Råbjerg Mile: Billeder fra vores smukke nordiske ørkenRåbjerg Mile: Billeder fra vores smukke nordiske ørken

Jeg selv er opvokset med natur tæt ind på livet, og vi gik altid lange turer i klitplantagerne og ved stranden omkring Skagen, da jeg var barn og ung. Når jeg rejser med min kæreste, sørger vi ofte for at lægge vandreture ind og gerne i naturskønne områder. For mig er der ikke noget tvivl om, at naturen er vigtig for, at et menneske kan komme i balance – også selvom jeg elsker at bo i storbyen. Måske det egentlig er vigtigere end nogensinde, at vi bevæger os ud af byerne og ind i naturen – det er i hvert fald en dejlig – og billig – form for mindfullness 🙂

Som barn var det heden og skoven omkring Skagen, jeg holdt mest af, og jeg bruger gerne materialer herfra, når jeg laver hyggelige pynteting til jul. Fx er skagenrosen så fin at arbejde med, og lav og mos er også skønne materialer. Jeg lavede blandt andet disse naturkugler til en dekorationsopgave i december måned.

Min svigerfar og jeg gik os en dejlig tur i Råbjerg Mile og fik taget nogle fine billeder – der er kommet med i hans folder, og vi havde en skøn dag i vores smukke nordiske ørken <3

Læs også: Sejltur i sensommerens solnedgang

Se også

2 kommentarer

erik holm sørensen 10/08/2018 - 14:40

Kære Marie. Råbjerg mile var magisk den dag. 1000 tak for flotte foto og tak for god fotoguiding. Jeg vil meget gerne anbefale Marie Duhn til div. fotoseancer. I vil blive så tilfredse med resultatet.

Svar
Marieduhn 10/08/2018 - 20:56

Kære Erik
Det var en rigtig dejlig dag, og det var skønt at gense vores billeder herfra. Tak for din søde kommentar 🙂
Kh Marie

Svar

Skriv en kommentar