Opskrift på hjemmelavet porsesnaps – simpel opskrift med fyldig smag

af Marieduhn

Hjemmelavet porsesnaps - opskrift med gode ingredienser fra Skagen

Hjemmelavet porsesnaps har en rundt og fyldig smag, som man både kan nyde sommer og vinter. Porsen kan plukkes i hedeegne og vådområder, og er en af mine klare favoritter til snaps. Samtidig giver porsen en smuk gyldenfarve til snapsen, og i en dekorativ flaske er den perfekt som gave. Her er en god og simpel opskrift på hjemmelavet porsesnaps.

Det er årstid for porse, og i sidste weekend var jeg i Skagen, hvor den stod flot på heden. Jeg gik mig en god tur sammen med min far, hvor vi samlede en lille pose til vores snaps. Det er så dejlig en følelse at bruge naturen i sin husholdning, og vi har så mange gode råvarer, vi kan bruge. Jeg har sat mig for, at jeg vil udfordre mig selv og i langt højere grad gøre brug af disse muligheder – jeg lægger løbende de gode idéer ind her.

Du kan vælge at honningsøde snapsen her, som jeg gør. Det giver en god afbalanceret smag. God fornøjelse 🙂

Prøv også: Salt med rønnebær – opskrift på hjemmelavet kryddersalt

TIP!

Hæld snapsen på sjove og dekorative flasker og brug som dem som værts/værtindegaver. Jeg finder mange af mine i genbrug eller antikforretninger, og denne er en gammel mælke/flødeflaske, som jeg engang har fundet i vores kælder. Proppen har min far snittet af en rundstok.

Idéer til hjemmelavet snaps

Der er mange muligheder for at eksperimentere med lækre smage, når man bruger en snapsebase som her. Det er en sjov og simpel måde at være kreativ, og altid en, der er populær i min familie 😉

Jeg har selv arbejder med forskellige smage på snapse og likører, og her er en liste med bud, jeg vil anbefale, hvis du har lyst til at arbejde mere med dette:

♥ Find mere inspiration på min Instagram eller Pinterest profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

Hjemmelavet porsesnaps - opskrift med gode ingredienser fra Skagen

Se også

Skriv en kommentar