Aften event: kaffe, kreativitet og kokedama – sammen med mig

af Marieduhn

planteplaneter kokedama event

Jeg er godt igang med at plotte planer ind for foråret, og hvor er der meget dejligt, der venter i den kommende tid. Jeg er i gang med at arrangere kreative kurser, workshops og events, og vil da lige fortælle jer lidt omkring det hele – og I skal være meget velkomne 🙂

Jeg har før arbejdet lidt sammen med den lokale kaffebar Boheme (se her), da jeg lavede deres juleudsmykning. Det er en café, jeg elsker at komme på, og tit sidder og arbejder fra. Her afholder jeg min næste workshop, som bliver et intimt aften event med forhåbentlig en masse glade mennesker.

Her er min beskrivelse af eventet:

Vil du være med til at skabe?

Vil du være med til at lave de små hængende kunstværker kokedama eller planteplaneter, som de også hedder? Så kom med til dette event, hvor jeg viser, hvordan man gør og giver gode råd til pasning.

Teknikken stammer oprindeligt fra Japan, og denne aften inviterer jeg dig med ind i den mystiske japanske verden med afstressende musik, kreativitet – ja og kaffe og kage 😛

I hyggelige omgivelser på Boheme Kaffebar binder vi hver vores egen kokedama, som du kan tage med dig hjem og gøre til en del af din egen smukke kreative verden. Så vil du være med til at skabe?
Du skal være mere end velkommen ♥

-> Hvis du er interesseret, er her flere detaljer om tilmelding.

planteplaneter kokedama event

Herover er billeder fra et tidligere event, jeg afholdte før jul.

I kalenderen har jeg også nogle forskellige kurser på Nordsjælland, hvor jeg samarbejder med AOF der. Det er også slået op i deres kursuskatalog og online. Jeg har her to workshops, hvor man lærer at binde sin egen kokedama, og et kurser over tre gange, hvor vi arbejder med decoupage, og hvor man har mulighed for at arbejde på egne produkter.

-> Se alle mine kurser på Nordsjælland og info om tilmelding her.

   

Jeg er sådan indrettet, at mit hoved altid kører rundt om nye kommende projekter. Det kan både være godt og skidt – man kan til tider blive lidt forpustet af det! Kender I det? Men det betyder, at jeg har flere spændende events på tegnebrættet. Desuden skal jeg have lavet et særligt område her på min hjemmeside, hvor de bliver præsenteret smukt. Ih, der er så meget dejligt at tage sig til 😀

For mig er kreative projekter ikke blot tidsfordriv, men en måde at koble af og bare være på. Sådan helt meditativt eller en form for mindfulness. Jeg håber på at kunne bruge mere af min energi kreativt, for her igennem udvikler jeg mig meget personligt. Og så gør resultaterne mig glad hver dag.

Jeg glæder mig til at komme i gang med mine events og workshops og at møde en masse søde mennesker, der har lyst til at arbejde kreativt sammen med mig.

Det kunne være vældig hyggeligt at se nogle af jer også.

<3 Let’s be creative! <3

Se også

4 kommentarer

Camilla 14/03/2018 - 10:40

Det lyder som sådan et hyggeligt event! En skam jeg ikke er i Danmark der.

Svar
Marieduhn 15/03/2018 - 09:48

Tak skal du have, Camilla <3
Jeg håber også på, at det bliver rigtig godt. Måske en anden gang 😉
Knus Marie

Svar
Erik holm sørensen 12/03/2018 - 16:04

Held og lYkke med mange glade deltagere

Svar
Marieduhn 15/03/2018 - 09:47

Mange tak, Erik 😀

Svar

Skriv en kommentar