Det spirer og det gror – grønne projekter

af Marieduhn

grønne projekter

Ja, som I kan se, så er der herhjemme godt gang i forberedelserne til foråret, der da virkelig snart må vise sig fra en lidt mere forårsagtig side! Jeg mener, sne er da ikke lige frem det, vi skal have lige nu! Jeg har planlagt en række grønne projekter, som jeg glæder mig til at komme igang med og vise frem her på bloggen. Og det er de små spirer, der står i første række 😉

Igår fik jeg besøg af en af mine søde veninder, som kom forbi til lidt krea-hygge, og jeg tænkte: vi må da igang med at så karse! For hvad er mere passende på denne årstid? Det var dog på ingen måde muligt for mig at få fat i karse, så jeg endte med at gå fra butik til butik uden andet end vat i hænderne. Det er åbenbart stadig for tidligt til karsefrøene…

Det var dog lidt held i uheld, for da jeg kom til blomsterhandleren, hev ekspedienten en hel pose frem med frø, der var ved at gå på dato (for ja, det kan sådan nogle åbenbart godt!), og dem gav hun mig med – kvit og frit. Så nu er jeg den lykkelige ejer af sådan ca. alt andet end karsefrø 😀

grønne projekter

Vi plantede nogle frø i disse små spireæsker fra Søstrene Grene, som jeg købte til formålet, og jeg kan allerede se her dagen efter, at der er gang i dem. Jeg har plantet lidt af hver i dem, så nu må vi se, hvad det bliver til af en underlig blanding alt-muligt-grønt.

Som sagt har jeg en del grønne projekter på bedding, blandt andet noget, der har med hængeplanter og et spændende samarbejde at gøre… Ja, og så har jeg jo stadig gang i mit chili-plante projekt, som står og vokser sig større og større for hver dag, der går.

Se første del af mit chili projekt her og anden del her. Og glem ikke, at vi snart skal igang med en masse påskehygge 😉

<3 Har I nogle grønne projekter på bedding? Inde eller ude? Det kunne være hyggeligt, hvis I vil dele dem her <3

Se også

Skriv en kommentar