Planter, artikler og pynt til caféen

af Marieduhn

Jeg har før fortalt lidt om, at jeg havde en del spændende plante-projekter her i foråret, og her løfter jeg sløret for et par af dem. Igår var jeg i Plantorama, for jeg skulle handle ind til nogle forskellige ting. For det første skulle caféen nedenunder pyntes op til foråret med nogle hængeplanter og en frisk ny bordplante. For det andet skal jeg igang med at skrive en række artikler for Plantorama.

Jeg bor i opgang med den hyggelige lille Boheme Kaffebar, og det har visse fordele: dels behøver jeg ikke gå langt for at få min daglige dosis kaffe, dels kender jeg ejeren og har forskellige gode aftaler med ham. Jeg har før lavet nogle små indretningprojekter for caféen: Det første var et græskar til Halloween (se her) og det andet og mere omfangsrige projekt var juleudsmykningen, som jeg lavede helt fra bunden (se her).

Idag skulle caféen så have lidt forårsstemning, og det fik den med et par fine hængeplanter og den sjove bordplante, der hedder elefantøre.

Jeg har i lidt tid haft i støbeskeen, at jeg skulle til at afholde og facilitere mine egne events og workshops, og har ledt efter nogle gode rammer til dette. Og det var egentlig et meget naturligt, at det skulle være netop her i caféen, at de skulle foregå. Tilpas hyggelige og stemningsfulde i forhold til det, jeg gerne vil skabe. I kalenderen har jeg dette arrangement, hvor vi skal lave planteplaneter – det skal nok blive rigtig sjovt 🙂

   

Grunden til, at jeg igår var i netop Plantorama, er, at jeg skal skrive tre artikler til dem som gæsteblogger på deres hjemmeside. Det glæder jeg mig meget til. Artiklerne skal have forskellige temaer, som jeg har aftalt med dem, og udkommer løbende gennem foråret. Mon du kan gætte, hvad den første skal handle om? 😀

Det er skønt, når inspirationen til projekter også kommer udefra, og jeg elsker at arbejde med “benspænd”. Det vil sige, at der er visse krav og rammer, som jeg skal holde mig indenfor og arbejde kreativt igennem. Det kan jeg virkelig godt lide.

Og den lille Yaris blev da også godt pakket med planter efter et par gode timers planteshopping – for skulle jo udvælge mig de helt rigtige planter til begge projekter, og jeg måtte køre lidt forsigtigt hjemad (elsker ellers at give den gas, når jeg kører rundt i byen!). Nu er caféen pyntet op, og jeg kan gå igang med min artikel til Plantorama – skal nok holde jer opdateret 😉

   

Se også

2 kommentarer

Erik holm sørensen 15/03/2018 - 06:39

Fedt dU skal skrive for plantorama

Svar
Marieduhn 15/03/2018 - 09:49

Ja, det glæder jeg mig også meget til 😀
Skal fotografere planterne til min første artikel idag, og så skulle den gerne komme op om en uges tid eller to 😉
Knus Marie

Svar

Skriv en kommentar