Vores lejlighed er sat til salg! Tag et kig indenfor

af Marieduhn

lejlighed til salg

Der sker så meget spændende for tiden, at jeg næsten ikke kan nå at følge med! Derfor er der også lidt stille herinde på bloggen, må jeg indrømme. Men da det er ene gode ting, der sker, er det ikke, fordi jeg klager 😉 En af de ting, der fylder rigtig meget er, at vi lige har sat vores lejlighed til salg – det er ret vildt, og en temmelig surrealistisk følelse at se sit hjem på Nyboligs hjemmeside!

Vi købte lejligheden her for små fire år siden, og jeg har simpelthen været så utrolig glad for at bo her. Vi boede i Aalborg før, så det er min første lejlighed i København/Amager. Det er ikke, fordi vi er trætte af lejligheden, at vi har valgt at sætte den til salg, og det har været en hård beslutning, om vi virkelig ville gøre det (især for mig), men man skal jo også videre og prøve nye ting her i livet.

Jeg glæder mig til at kunne vise den nye lejlighed frem, men indtil da vil jeg nyde den nuværende i fulde drag og tænker, at det er den perfekte lejlighed til at give en “tour de chambre” her. Og den er altså bare er så fin <3

Lejligheden har tre værelser og i det ene, har vi indrettet til kontor og walk-in closet. Og ja, det er feminint og også mest mig, der bruger det. Når jeg sidder og skriver har jeg en skøn udsigt over Holmbladsgade, til kirken og det lille torv, der er på den anden side af vores bygning.

Her bor også vores lille kanin i sit fine hjemmebyggede bur – det var mit afgangsprojekt fra seminariet, og han er stadig meget glad for det. Du kan se mere til buret og projektet her.

Skabene er fra Ikea, og elsker den frie måde, man kan sammensætte sit eget efter de behov, man selv har. Diamond Skull plakaten er købt på Arken og er af Damien Hirst.

lejlighed til salg

I soveværelset har vi indrette en hyggelig sengekrog, hvor der er udsigt til gården med en fin stor have. Væggen er malet mørk grå, og sengegavlen har vi lavet ud af træ fra Genbyg. Du kan se projektet her.

Tæppet er hjemmehæklet – se her – og jeg putter mig i det hver aften her i vintermånederne, da det er både lunt og blødt.

Det er nu rart at se, hvor meget præg på lejligheden, jeg har set med mine projekter – ikke fordi jeg overhovedet er blevet færdig, men det bliver jeg nok egentlig aldrig med alle mine “to do´s” 😀

Et par billeder fra køkken og badeværelse, som begge dele er meget nyt. Især badeværelset er dejligt stort og rummeligt, og med et skønt lysindfald mod syd til at vække én rigtig op i morgenbadet. Elsker læderstroppene, “guldspejlet” og det store skab, som bare passer ind i lejligheden stil.

Og så herunder et billede udefra, hvor man rigtigt kan se den hyggelige lille café nedenunder, som jeg har lavet flere projekter for, og Ølhuset på hjørnet, hvor vi har drukket mange hyggelige tirsdags- og torsdagsøller. Og så er bygningen jo bare smuk.

Jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at jeg ikke bliver lidt vemodig ved at skulle flytte, for jeg er stadig rigtig glad for at bo her. Men så er der til gengæld så meget nyt og spændende, der venter. Så kryds gerne fingre for os, og spred gerne ordet om denne skønne og hyggelige perle på Amager 😉

Du kan se hele salgsopstillingen af lejligheden her <3

lejlighed til salg

Se også

Skriv en kommentar