Smukke hjemmelavede påskeæg med fjer

af Marieduhn

hjemmelavede påskeæg med fjer

Kan I huske de fine påskeæg med fjer?

Jeg har gravet lidt guld op fra gemmerne og vil lige vise det frem – sådan for at skyde foråret og dermed snart også påsken ind. Selvom det er to år siden, jeg lavede disse påskeæg med fjer, synes jeg stadig, de holder. Der er noget meget klassisk ved dem, efter min mening.

Påskeæggene her fik sig en “revival” sidste år, hvor de blev publiceret i magasinet Hendes Verden, fordi de havde fundet dem på nettet. Det var ret sjovt at blive kontaktet af en pige fra redaktionen lige før jul (faktisk mens jeg rejste rundt Marokkos ørken!), som spurgte, om de måtte bruge dem til en artikel. Og den udkom fint lige op til påsken sidste år 🙂

Oprindeligt lavede jeg dem sammen med en klasse på den skole, jeg arbejdede på, men en lille advarsel: det er ikke let for 28×2 små børnehænder at styre lim og fjer og frække små æg, der gerne vil trille! Haha, det endte med, at der var lim på bordene og børnene og fjer overalt i lokalet 😀

Jeg startede med at prøve kræfter med de små æg, som er de letteste at styre og som er hurtigere at lave. De store æg kræver en del tålmodighed, men resultatet er bare så fint.

Se min diy guide til påskeæg med fjer her

hjemmelavede påskeæg med fjer

Jeg gav mine forældre de store påskeæg som en gave, fordi de holdt påskefest for familien. Det var en dejlig værtsgave at kunne give, helt anderledes, og så pyntede den godt på påskebordet. De har dem såmænd endnu, men i år fejrer vi påske i hytten i Norge <3

Jeg har naturligvis allerede en masse planer om nye kreative indslag til påsken, påskefrokosten og foråret generelt, som jeg glæder mig enormt til at kreere og vise frem for jer. De æg her har jeg overvejet at bygge videre på ved at lave dem med fjer i andre farver og måske en træperle ovenpå – så kommer der spræl i dem!

Har du nogle spændende projekter til påsken foran dig?

Find skøn inspiration på min opslagstavle til kreativitet med æg, påske og det tidlige forår

hjemmelavede påskeæg med fjer

Se også

6 kommentarer

CAMILLA 01/03/2018 - 09:13

Virkelig flotte! <3

Svar
Marieduhn 01/03/2018 - 09:16

Mange tak Camilla <3

Svar
Jeanette Henriksen 28/02/2018 - 20:24

Ej hvor er de bare sindsygt flotte..
Jeg vil såå gerne lave nogle flotte påskeæg og dem her kunne godt være et bud.

Knus Jeanette <3

Svar
Marieduhn 28/02/2018 - 20:49

Tusind tak Jeanette <3
Er også bare selv så glade for dem 😀 Du må endelig sende et billede, hvis du laver noget lignende 😉
Knus Marie

Svar
Katrine mørk 28/02/2018 - 20:24

ej hvor er de bare virkelig fine! Virkelig god idé til værtsgave

Svar
Marieduhn 28/02/2018 - 20:50

Mange tak Katrine 🙂
De gjorde også glæde <3
Knus Marie

Svar

Skriv en kommentar