Det glæder jeg mig til i marts

af Marieduhn

Inspiration til marts måned

En to tre og så blev det forår! På trods af at jeg efterhånden har fejret forår en måneds tid, så er det først nu, at kalenderen er enig med mig – men helt ærligt, man kan da godt blive snydt med alt det dejlige solskin, vi havde i slutningen af februar; koldt eller ej.

På denne årstid får jeg altid lyst til at komme i haven, og jeg er vist ikke den eneste, vel? Det der med at se ting gro, få smukke farver og eventuelt frugter – det er da fantastisk. Nu er jeg født og opvokset i Skagen, og der er det meget svært at få ting i haven til at gro på grund af den sandede undergrund og vinden, så jeg har altid drømt om at have en have, hvor der kunne vokse både gulerødder, krydderurter og bærbuske… Hvem ved, måske en dag 😉

Indtil da vil jeg nyde de muligheder en skøn lille lejlighed i København giver, og her er en liste over ting, som måske også kan inspirere dig i din første forårsmåned <3

 • At se mine chiliplanter gro. Jeg har sået chilifrø, som nu skal vokse sig til store fine chiliplanter – se mit projekt her, hvor jeg tager frøene, og her, hvor jeg sår dem – og vær gerne med 🙂
 • En lang gåtur i skoven og se de første forårsblomster i skovbunden.
 • At få taget hul på mine kreative kurser for foråret – se udbuddet her. Og desuden få lagt nogle nye spændende oveni.
 • Måske endnu en tur i fotostudie ligesom her. Det er virkelig sjovt og anderledes at arbejde med modeller i studie, og nu er jeg heldigvis ved at kende udstyret 😛
 • At se en meget speciel og sikkert også noget uhyggelig udstilling på Arken af kunstneren Ugo Rondinone. En hel sal fyldt med spraglede klovne, som spilles af levende modeller – de skal sidde her omkring et år! Det lyder alt for syret til at gå glip af – se mere her.
 • Flere spændende samarbejder, ligesom det, jeg lavede med Chleopatra Oils, som jeg glæder mig til at komme igang med.
 • En spændende giveaway næste uge, som er helt og andeles hjemmelavet…
 • En masse kreative og farverige projekter til påsken – få inspiration på min opslagstavle her.
 • En tur til Louisiana, hvor de lige nu har Picasso keramik udstillet. Ps. de har de bedste kager i deres café!!
 • Påskeferien, som ligger i slutningen af måneden, som en skøn belønning. Jeg skal tilbringe min i Norge, hvor vi også skal fejre fødselsdag for min far.
 • At rydde ud på loftet… Tja, det er måske ikke præcis det, jeg glæder mig til, men mere den følelse at HAVE gjort det. Det er som om, man bliver lettere om skuldrene af at rydde op og smide ud – og foråret er en god årstid at gøre det på.
 • Op på beatet med Instagram. Tja, jeg bliver nok nødt til at indse, at jeg skal oppe mig lidt på Instagram, da det er et godt medie til det visuelle arbejde, jeg laver. Har mest af alt brugt Instagram til mine rejsebilleder, men vil også gerne poste mere af mit kreative arbejde her. Har I nogle idéer? Kig gerne forbi her og smid en kommentar.
 • Jeg skal helt sikkert lave min favoritkage / dessert, der bare hører sig foråret til – nemlig cheesecake. Find den bedste opskrift her.
 • Lysere dage. Ja, jeg har sagt det før, men vi kommer ikke udenom, at det bare går den rigtige vej herfra.

 <3 Hvilke planer har I i marts måned, for påsken eller for foråret generelt? Del gerne planer og projekter i kommentarfeltet herunder <3

Inspiration til marts måned      Inspiration til marts måned

Se også

6 kommentarer

simone 05/03/2018 - 22:12

Det lyder som en god måned 🙂

Svar
Marieduhn 06/03/2018 - 10:29

Ja, der er nok at se frem til 🙂

Knus Marie

Svar
Malene 05/03/2018 - 17:05

Det lYder som nogle deJlige planer du har.
Jeg har ikke planEr om meget Andet end at få lavet noget påskepynt med mine børn og vente på foråret 😉

Svar
Marieduhn 05/03/2018 - 19:43

Det lyder nu også dejligt med påskepynt og familietid <3
Og forår, ja det venter glæder jeg mig også rigtig til 😀
Knus Marie

Svar
Erik holm sørensen 05/03/2018 - 11:51

Marts. De første trækfugle i skagen, london tur med min kære søn efter fodbold, musical m m, skåne trip m en god veninde, safari efter traner, røde glenter, konge-og havørn og urfugl

Svar
Marieduhn 05/03/2018 - 13:26

Det lyder også rigtig spændende med alle dine planer 😀
Jeg håber, du og I får nogle gode turer, og ser alle de fugle, du gerne vil 🙂

Svar

Skriv en kommentar