Gæsteblogger hos Plantorama – og fine hængeplanter

af Marieduhn

Gæsteblogger hos Plantorama - og fine hængeplanter

Jeg har kastet mig ud i et hyggeligt samarbejde med Plantorama, hvor jeg skal være gæsteblogger på deres hjemmeside. Det er jo den helt rigtige årstid, da det altid kribler i fingrene på mig her i foråret efter at komme igang med nye lækre grønne projekter til mit hjem. Så det var en superfin mulighed for at kombinere de to ting: et spændende samarbejde og planteprojekter.

Jeg er endnu ikke den heldige ejer af en have – hvem ved en dag måske? Derfor kommer mine artikler til at handle om stueplanter, og den første om disse skønne hængeplanter.

Jeg havde den dejligste dag, da jeg tog ud til Plantorama for at handle ind, og jeg havde sat god tid af til bare at gå i rækkerne af grønne og duftende planter og til at vælge de helt rigtige ud. Samtidig skulle jeg også købe planter for kaffebaren – se mere til min dag her.

I artiklen giver jeg et par bud på, hvordan man kan indrette med hængeplanter, uden at bore dem op i loftet. Desuden gennemgår jeg de planter, jeg har brugt (guldranke, hjerteranke, perler på snor og kinesisk pengeplante), og fortæller lidt om god pasning af disse – da jeg selv synes selv, det kan være lidt svært til tider at holde liv mine planter!

Se min artikel her: Sådan indretter du med hængeplanter

Gæsteblogger hos Plantorama - og fine hængeplanter

På mit kontor har jeg hængt planterne op i mit armeringsnet, som jeg også bruger som opslagstavle. Jeg har købt det i Silvan og skåret det til med en metalsav. Jeg har hængt planterne op i nogle klemmer, så det er meget let at flytte rundt på dem. Desuden mikser jeg andre ting ind på tavlen: ting, der inspirer mig i mit arbejde lige nu, nogle små kurve, hvor der kan ligge kuglepenne i og lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser 😉

Man kan også peppe et hjørne af stuen op – eller hvor man nu har plads – som jeg viser herunder. Den gamle malerstige er et loppefund, og jeg elsker det rå look, den giver i min stue.

Jeg elsker at arbejde med opgaver ligesom denne – måske jeg er lidt miljøskadet, hihi! Jeg synes, det er sjovt at blive stillet en kreativ opgave og løse den, som jeg synes, den skal løses. Kender I det?

<3 Jeg håber, I har lyst til at kigge forbi og læse artiklen her – for måske at blive inspireret til egen grønne projekter <3

Gæsteblogger hos Plantorama - og fine hængeplanter

Se også

2 kommentarer

Pia Trans 21/03/2018 - 12:13

Så flot med armeringsnettet – det Kunne jeg godt tænke mig at prøve! Må lige tjekke din artikel, så jeg kan se hvilke klemmer du bruger.

Svar
Marieduhn 21/03/2018 - 16:38

Hej Pia

Tak skal du have 🙂
Jeg er også rigtig glad for det som en alternativ opslagstavle. Så kan man rigtig flytte rundt og organisere det, der inspirerer <3

Knus Marie

Svar

Skriv en kommentar