Figenkugler med dadler og chokolade – opskrift til en sundere snack

af Marieduhn

Figenkugler med dadler og chokolade - opskrift

Figenkugler med dadler og chokolade er en sundere og simpel snack til hverdag eller hyggelige lejligheder. De er super lækre og indeholder både nødder og forskelligt tørret frugt. Beklæd dem med kokos, eller andet kagepynt. Her får du en god opskrift til en god og lidt sundere snack. 

For et par dage siden havde jeg besøg fra Nordjylland af en veninde, som jeg har kendt siden gymnasietiden, og så skal der gerne kredses lidt ekstra. Det er altid så hyggeligt, når hun kommer og besøger mig i København, og vi får mulighed for at vende verdenssituationen.

Figenkugler med dadler og chokolade er en oplagt snack til en hyggelig lejlighed som denne, hvor der skal lidt ekstra lækkert til eftermiddagskaffen. Et godt alternativ til kage, og om end en smule sundere, da de tørrede frugter indeholger mange gode vitaminer. God fornøjelse med denne opskrift.

Tip til dine figenkugler!

Har du andre tørrede frugter på lager, så prøv eventuelt at udskifte figenerne eller dadlerne med disse. Har du andre former for nødder, som du bedre kan lide end hasselnødder, så brug dem i stedet for. Miks og find frem til din egen favoritsammensætning, eller lav forskellige varianter.

Idéer til sundere snacks

Jeg har samlet en række bud på andre gode og rimelig sunde snacks, som jeg lister herunder. Det er opskrifter, jeg ofte selv bruger, når jeg har gæster på besøg.

Har du andre gode bud på snacks i den sundere afdeling, er du meget velkommen til at skrive det herunder. Det er så hyggeligt at dele med hinanden.

♥ Find mere inspiration på min Instagram eller Pinterest profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

Figenkugler med dadler og chokolade - opskrift

Se også

Skriv en kommentar