Jubiii! Min fine nye hjemmeside er endelig i luften :)

af Marieduhn

Hurra, nu sker det endelig! Som jeg før har skrevet om, har jeg hen over sommeren arbejdet på at tage et af de største skridt for min blog. Jeg købte eget domæne, kastede mig (sammen med nogle gode støtter) ud i at programmere mere eller mindre fra bunden og designe siden, så den blev helt, som jeg ville have den. Hvis du har lyst til at læse nærmere om dette arbejde, så kig her.

Og nu er jeg endelig klar til at vise resultatet frem til jer, som jeg har glædet mig rigtig meget til. Synes egentlig, det er meget passende her lige på dørtrinnet ind til efteråret. Jeg håber rigtig meget, at I også synes, den er flottere og mere overskueligt sat op, i bund og grund håber jeg, at den vil virke mere indbydende og inspirerende. I er meget velkomne til at smide en kommentar her om, hvad I synes om ændringerne 🙂

Jeg har virkelig lært meget af selv at opbygge en hjemmeside, eller et kreativt rum som dette, og det har budt på rigtig mange udfordringer og frustrationer undervejs. Fx har vi kæmpet en brav kamp med at få tilpasset designet til mobil, og ved godt, at det ikke sidder 100% i skabet endnu. Der er flere små-fejl rundt omkring, som jeg håber, I vil bære over med, da vi stadig arbejder på at tilrette og fikse. Men nu skulle det altså også bare være nu!

Der er en lille forskel, som den opmærksomme læser nok allerede har bemærket – og det er mit navn. Den gamle blog havde jeg valgt at kalde NORTHERNbyduhn, og den nye hedder blot byDuhn. Det er ikke fordi, at vores dejlige nordiske kultur interesserer mig mindre, men simpelthen pga. det mere mundrette og simple i det nye navn. Og så også lige det, at jeg er i gang med at opstarte virksomhed, der skal fungere under samme navn. Jeg har i samarbejde med min dygtige veninde, som er grafisk designer, designet mit logo, som jeg virkelig synes, ser godt ud! I det hele taget har jeg haft nogle meget kompetente folk omkring mig, og det er jeg meget taknemmelig for.

<3 Tag et kig rundt på min fine hjemmeside, som jeg håber, vil inspirere <3

 

Se også

Skriv en kommentar