Jeg skal afholde min første kreative workshop :D

af Marieduhn

…og hvor jeg glæder mig!

Jeg har før lavet og vist min guide frem til, hvordan man laver sine egne kokedama (se guiden her). De små hængende planter er oprindelig en japansk tradition, hvor de laver dem med mos omkring. De blev populære i Danmark, da Kaja Skytte introducerede udgaven med kokusfibre og kaldte dem planteplaneter – jeg støder tit på dem til messer, i ugeblade og i butiksvinduer. Men hvorfor ikke kaste sig ud i at lave sine egne?

Jeg har været meget glad for at se, at min guide herinde bliver brugt flittigt, og det har inspireret mig til at tænke: hvorfor ikke mødes og lave dem sammen? Derfor kontaktede jeg AOF, og de var med på idéen, jaaa 😀

DERFOR: afholder jeg min første workshop i kokedama lørdag formiddag den 25/11-17. Det skal foregå i kulturhuset KU.BE på Frederiksberg. Det bliver en holistisk oplevelse med storytelling om den mytiske japanske kultur, autentisk musik og selvfølgelig kreativiteten. Se mere om mit arrangement her. Ih, hvor bliver det spændende!

Workshoppen er tænkt som et forældre-barn arrangement og billetterne sælges derfor for to personer. Hvis du har interesse i en anden kursusform, vil jeg meget gerne høre fra dig. Skulle det fx være uden børn, hvor man melder sig til alene eller med sine venner/veninder i stedet for? Skulle det være et aftenarrangement med et glas vin til? Jeg vil meget gerne høre gode idéer eller ønsker, så jeg forhåbentlig kan imødekomme dem <3

Jeg er så spændt på arrangementet og håber, at det kun er starten på en række spændende samarbejder og workshops.

Se også

2 kommentarer

Christel sneholm 27/11/2017 - 14:50

Hejsa Marie.
1000 tak for en herlig kursus-week-end!
(jeg har fået den ene kugle til at “fungere”).
Forærer den til min frisør, som har købt hus i funkis-stil.
Hun har 2 små børn, som piller og jeg tror, at kuglen vil
være perfekt i stilen.
Jeg skal nok nævne dig for andre :-))

Svar
Marieduhn 27/11/2017 - 15:19

Kære Christel.
Selv tak for en rigtig skøn dag! Jeg er glad for at høre, at du har fået den til at fungere 😀
Håber de bringer glæde <3

Svar

Skriv en kommentar