Budapest – og hvordan jeg forbereder mig til spontane ferier

af Marieduhn

Budapest spontane ferier rejse forberedelse

Jeg har været så heldig at få en tur/retur billet til Budapest for en forlænget weekend her i marts, og den slags siger man da ikke nej til 😉 Det er så skønt at komme ud på nye eventyr helt uventede steder, og Ungarn er helt nyt for mig. Jeg har det altid sådan, når jeg rejser, at jeg vil kende noget til stedet, inden jeg kommer dertil, for på den måde at få mest ud af min ferie. Men i en travl hverdag er det ikke altid let at få tid til den helt store research.

Her er mine tre råd til, hvad man kan gøre, for at være klar til sine ferier, når man ikke har meget tid før afrejse:

  • google billeder af stedet og se, hvad der popper op – her får du et hurtigt overblik over top seværdighederne
  • forhør dig blandt familie og venner, der har været der før – der er intet så godt som insiderinfo
  • gå på biblioteket og lån en Turen går til guide – jeg læser dem altid på flyveturen

Har du nogle gode råd til hurtig forberedelse af dine spontane ferier, eller har du nogle gode tips til, hvad man skal se i Budapest, så smid gerne en kommentar og lad os dele <3

Se også

Skriv en kommentar