Inspiration: kontor med kreative detaljer

af Marieduhn

Jeg elsker at sidde i mit kontorhjørne i lejligheden og arbejde. Det er lige ved vinduet, så jeg kan følge med i livet på gaden og samtidig få et godt dagslys ind. Nu har jeg efterhånden fået det indrettet så godt efter min mening, at det fortjener at blive vist frem her. 

Min opslagstavle er et armeringsnet, som man ofte bruger til bygge- og havearbejde. Jeg havde længe gået og overvejet, hvilken type opslagstavle, jeg ville have. Den skulle være funktionel og samtidig stilet at se på – og så gjorde det jo ikke noget, at den i sig selv var inspirerende og kreativ. De krav lever denne, efter min mening, fuldt op til. Jeg købte den i et byggemarked og savede til (husk at slibe de afskårne ender!), og den er blot hængt op i nogle søm. Her har jeg kunstkort hængende, ting jeg skal huske, min hjemmelavede planteplanet (se mere her) og nogle artikler, jeg skrev for ANR engang – alt sammen ting, der inspirerer mig.

Jeg sørger (så vidt muligt!) for at holde mit kontor opryddet, for rod stresser mig totalt. Jeg pynter gerne op med stearinlys eller friske planter. De små lagerkasser fandt jeg i Mant i Læderstræde København – en af mine favoritinteriørbutikker. De er supercharmerende med deres industrielle look, og jeg bruger dem til opbevaring af smånips.

Så står der selvfølgelig også min elskede kobberlamp med diamantpæren. Den er et DIY projekt, jeg lavede engang med min far (se mere her). Den er lavet af kobberrør, jeg var så heldig at kunne få hos en elektriker i Skagen, og så er foden massivt træ.

Her sidder jeg tit med en kop kaffe og tænker store tanker og planlægger nye projekter. Smid gerne en kommentar og lad mig høre, hvilke tanker, du gør dig, om god indretning af kontor <3

Se også

4 kommentarer

Sofia CM. 21/03/2017 - 18:13

Så fint. Kram // Sofia

Svar
Marie Duhn 21/03/2017 - 20:18

Tusind tak Sofia 😀

Svar
interiortastic 20/03/2017 - 22:58

Dejligt kreativt!

Svar
Marie Duhn 21/03/2017 - 20:17

Tusind tak! Det er dejligt at høre 🙂

Svar

Skriv en kommentar