God weekend til jer + en lækker aften ude

af Marieduhn

Så blev det fredag, og hvor er det skønt 😀

Har I nogle spændende planer? Nogle spændende projekter, restaurantbesøg eller fester at skulle til? Måske nogle venner, der skal hældes kaffe på eller familie, der skal bages morgenboller til?

For mit vedkommende står i aften på helt og aldeles afslapning. Det er gået op for mig, at jeg har haft et par ret travle uger, og trænger nu til en god hjemmeaften uden andet end Venner på skærmen. Og så har jeg efter ønske fra kæresten købt ind til hjemmelavet burger – mmm 😛

På søndag skal jeg til et ret spændende arrangement, som tager det meste af dagen. Jeg skal i fotostudie med en flok fotografer og lære, hvordan man fotograferer i studie. Så skal lære noget om lyssætning i et studie, om kameraudstyr i denne forbindelse, og dertil har vi modeller, så vi kan øve os i at instruere, så vinklerne bliver gode. Det glæder jeg mig virkelig til og håber på at få nogle gode skud i kassen.

   

Som jeg skrev i mit valentineindlæg forleden, så skulle min kæreste og jeg ud og spise på No2 for at fejre os, og bare generelt for at hygge på en skøn torsdag. Vi havde købt billetter til restaurenten igennem Dinner Days, hvor vi fik en lækker tre-retters menu til en ganske rimelig pris. Ja, vi ved da godt, at Valentinsdag egentlig var dagen før, men det passede os altså bedst at fejre den torsdag, og hvem hænger sig i den detalje? 😛

Restauranten ligger lige ved Cirkelbroen og har den mest fantastiske udsigt over kanalen. Retten bestod af tatar af kammusling med rødbeder til forret, oksekæber med kål og skummet peberrodssauce til hovedret og birkerøget is med saltkaramel og chokolade crumble til dessert, mums! Det var virkelig lækkert, og jeg tror nok, at de ser mere til os dernede fra nu… Vi sluttede aftenen af med en god øl på Illum Rooftop, hvor vi slængede os i sofaerne.

   

Har lige samlet lidt inspiration til jeres weekend, som jeg håber bliver en skøn én af slagsen <3

  • Tivolis vinterland (hvis du er så heldig at opholde dig nær København) og i særdeleshed Tivoli Food Hall. En af mine for tiden absolutte yndlingsrestauranter ligger her og hedder Kung Fu. De sælger de lækreste dampede brød, som kaldes bao,
  • Øøh, er jeg den eneste, der ikke kan blive træt af at se Venner? Jeg er gået igang med serien helt fra starten af, for jeg har aldrig set den i sammenhæng – kun brudstykker, når den lige var i tv. Jeg ser den via Netflix.
  • Gå en laaang tur på stranden eller i skoven. Der er ikke noget så godt at slappe af med, som det.
  • Ryd ud i garderoben. Jeg har selv været i genbrug med hele to poser med tøj her i ugen. Der skal jo snart være plads til noget nyt lækkert forårstøj 😉
  • Køb et lækkert dameblad og bliv inspireret af farver og billeder. Jeg løser altid kryds og tværs´en som det første – fordi det bare er vildt hyggeligt!
  • Nye forårsplanter til dit hjem. Hvis der trænger til lidt kulør, så er weekenden en skøn mulighed for at få lidt rart ind i hjemmet.
  • Bag lækre cookies (find opskrift her). Jeg kan ikke sige det nok gange – de er bare de bedste!

Se også

Skriv en kommentar