Status på flytningen + billeder fra flyttedagen

af Marieduhn

Status på flytningen

Jeg er så småt ved at komme ud af min flyttebobel og vende tilbage til en mere “normal” hverdag, derfor tænkte jeg, det var tid til en lille status på flytningen. Sidste søndag (altså for godt en uge siden) rykkede vi over i den nye lejlighed, hvor vi havde 9 fantastiske flyttehjælpere – i form af venner og familie – der hjalp os med at flytte alle vores (mange!) ting. Kanongode hjælpere, som vi helt sikkert skylder en god middag for det store arbejde!

På trods af at vi havde ryddet godt ud både i loftrummene og i skabe og skuffer, blev det til godt 45 flyttekasser og dertil alle møblerne store som små, op og ned ad mange trapper. Vi havde lejet en bil fra “Lej et Lig”, som min far kørte i pendulfart mellem de to lejligheder. Vi flyttede ikke ret langt – faktisk kun et par gader, så nogle af tingene tog vi i hånden og gik med ved siden af bilen. Vi var ret heldige med vejret, som var solrigt, men ikke alt for varmt.

Det er altid hårdt at flytte. Ikke nok med de fysiske udfordringer, men også mentalt. Først hele processen med at rydde op i fortiden, gense mange underlige ting, man havde glemt, at man ejede. Men også at skulle forlade et hjem, man har brugt år på at gøre til sit, og ind i et andet, som ikke fra start virker som “hjem”. Tomme vægge, tomme rum – indtil alt flytterodet i papkasser på papkasser fylder det ud, nye lyde og nye lugte – og dertil også nye vaner. Ting, der ikke lige fungerer, som fx vaskemaskinen, vi ikke fik koblet ordentligt til vand osv. Det tager tid at komme på plads, og en velfungerende base er virkelig vigtig for mig.

Læs også: Mine gode råd til flytningen

Status på flytningen      

Efter flytningen, som varede fra ca. 12.30-19.00, grillede vi i vores nye taghave, og det var virkelig tiltrængt med en god øl og noget mad. Derefter skulle vaskesøjlen laves – vi havde nye elementer med, som vi ville udskifte de gamle, som var i lejligheden, med – og det tog da godt en times tid. Derefter var der fodbold – det skal jo også passes 😉 Og endelig skulle vi gøre rent i den gamle lejlighed. Klokken blev 12 midnat, da vi var færdige der og kunne lægge os på nogle madrasser på gulvet helt øre og overtrætte. Klokken 3 var jeg ikke faldet i søvn endnu..! Vi stod derfor op og opdagede, at der var stjerneklart over byen – fantastisk hvordan man i pressede situationer nogle gange ser de små ting i livet meget klarere. Morgenen efter skulle nøglerne til den gamle lejlighed overdrages kl. 7, og derefter trængte vi til kaffe og morgenmad som aldrig før!

Mine forældre blev i byen indtil onsdag og hjalp os godt på plads, og lidt efter lidt fik vi køkken, have, stue, soveværelse, klædeskabe og kontor indrettet – sådan i grove træk. En fantastisk hjælp, de gav os <3

Der er stadig mange projekter og ting, der roder, men det er mindre ting, og jeg bærer hver dag tomme flyttekasser ned i kælderen. Jeg vil senere vise hele hjemmet frem rum for rum med lidt tips og idéer til indretning, men indtil videre er her lidt fra selve flyttedagen 🙂

Læs også: Vores lejlighed er sat til salg!

Status på flytningen

Se også

Skriv en kommentar