Idé til hjemmelavet barselsgave

af Marieduhn

Idé til hjemmelavet barselsgave

Det er skønt at kunne give en gave, som man selv holder af og har lagt tid og kærlighed i. Især når det kommer til gaver til de store begivenheder i livet. Et par af vores gode venner har lige fået deres første barn – den sødeste lille dreng – og han skulle naturligvis have en helt speciel gave. Og nu giver jeg min idé til hjemmelavet barselsgave, et hæklet babytæppe, videre til jer 🙂 

Hen over vinteren har vi gået og ventet i spænding, for selvom det ikke er os selv, der skulle være forældre, så påvirker det jo også, når ens gode venner begynder på det der med børn 😉 Og her i forårets tidlige solstråler, ja, så stråler deres lille dreng også. Vi besøgte dem i fredags, hvor tæppet straks blev taget i brug – og er der noget bedre, end når ens gaver gør det?

Idé til hjemmelavet barselsgave

For at lave sådan en gave, kræver det, at man går i gang i lidt god tid. Der er en del timers arbejde i det, men da det jo også er skønt at sidde og nørkle med, så får man også glæde af det selv. Jeg har brugt et par måneder, hvor jeg har hygget mig med det i weekenderne og nogle aftener.

Jeg har tidligere hæklet et stort tæppe til os selv i nogle andre nuancer, og det elsker jeg at ligge med på sofaen, når der virkelig skal hygges! Det er lavet i det samme garn, og da det er halvt uld / halvt bomuld, så er det lunt og blødt, uden at kradse. Se mit store tæppe her.

Hvis du har lyst til selv at kaste dig ud i et lignende projekt – som varmt kan anbefales – så har jeg lavet tre korte videoer, som ligger på min Youtube kanal. Her gennemgår jeg trin for trin, hvordan man hækler disse bedstemorfirkanter.

Se hvordan man hækler bedstemorfirkanter her.

Idé til hjemmelavet barselsgave

Se også

Skriv en kommentar