Juledekoration: Nu skal kalenderlyset findes frem

af Marieduhn

Juledekoration med kalenderlys af naturmaterialer

Jeg har for en gangs skyld været ude i god tid (synes jeg selv) for at få fat i et kalenderlys. Min erfaring siger mig nemlig, at man ikke skal vente for længe, for sidste år – ja, der nåede jeg simpelthen ikke at få fat i et, og vi måtte gå gennem julemåneden uden!

Jeg er mest til den simple form for juledekorationer, og så tager jeg altid en masse natur med ind i stuerne. I år har jeg fundet en superfin rod frem, som jeg engang fandt på stranden ved Skagen. Den er derfor slebet flot af både vand og vind og udgør en smuk bund i sig selv.

Jeg hat sat lyset fast med ler og dækket leret med lav og et par grankogler. Det lille juletræ har jeg selv viklet af bonzaitråd, og jeg lægger en how-to guide ind en af de kommende dage.

Julen er for mig bare en tid lig med en masse kreativitet, og det meste af min julepynt herhjemme har jeg selv lavet igennem årerne. Det er skønt at finde frem år efter år og sjovt at se, hvor mange fine ting, man efterhånden har fundet på. Også perfekt sammen med familien, eller som min veninde og jeg, der holdt krea-dag igår og fik mange fine ting lavet 🙂

Juledekoration med kalenderlys af naturmaterialerJuledekoration med kalenderlys af naturmaterialer

Se også

Skriv en kommentar