Min græskarmand er flyttet ned på gaden

af Marieduhn

Som jeg allerede har fortalt, så er en af de ting, jeg virkelig holder af ved efteråret, halloween og alle de hyggelige ting der omkring. Græskarsuppe og græskarlygte er selvfølgelig vigtige ingredienser i en ordentlig halloweenfejring. Du kan se min opskrift på græskarsuppe her og min diy til, hvordan jeg laver en græskarlygte her.

Da vi bor i lejlighed og dermed ikke har nogen udgang ud til gaden, syntes jeg, at min græskarlygte skulle have et bedre sted at “holde til”. Vi har fået en ny, fin café, hvor vi bor, Café Boheme, og her tænkte jeg at lygten kunne stå og se uhyggelig ud. Derfor smuttede jeg ned med den forleden aften og gav den til ejeren af caféen. Han blev glad, og jeg fik en kop kaffe til gengæld 😉

Det er hyggeligt, når man får lidt “naboskab” op at køre – det synes jeg nogle gange mangler i vores travle storbyliv, men det behøver det jo egentlig slet ikke. Jeg er meget glad og taknemmelig for at bo i et område, hvor der er en del caféer, ølbarer, små blomsterhandlere og kunstnere med egne atelierer lige omkring min hoveddør. Det, synes jeg, giver den der liflige og summende stemning, jeg bare elsker ved storbyen. Hvad synes I er vigtigt for jer, hvor I bor?

<3 Her står han så og uhygger på gaden ved Boheme og Amager-toast <3

Se også

Skriv en kommentar