Se min juleudsmykning på Café Boheme

af Marieduhn

Jeg har i de sidste uger gået og bakset med en spændende opgave, nemlig at stå for juleudsmykning på Café Boheme. Og den 1. december stod udstillingen klar! Jeg har allerede nævnt det i en tidligere blog (her). Det har været en sjov opgave, fordi jeg skulle tænke mine egne designs ind i en ny sammenhæng, som passede til resten af interiøret i caféen. Men som altid: natur, natur, natur og et pust af de isnende skawske vinde.

Alle materialer har jeg samlet i naturen omkring Skagen: de to grønne bolde er mosbolde. Derudover er der to bolde med de små ellekogler, én med lav og én med skagenroser. Jeg har limet alle materialerne fast på en styroporkugle med limpistol, og klemt godt sammen på det, så man ikke kan se den hvide bund, og så de får et helt “tæt” look. Fadene er fra forskellige genbrugsbutikker i Skagen og Ålbæk.

   

De store kugler, eller de tre “træer” i vinduet, har været lidt mere komplicerede at lave. De består af klassiske grankogler, der ikke er for lange eller gamle (da de er helt sprøde og vil smuldre væk). De er igen limet på en styroporkugle – en stor en af slagsen – og sat sammen, så de dækker mest muligt af den hvide grund. Man kan vælge at male kuglen, men det har jeg ikke syntes var nødvendigt.

De bliver ret tunge, og jeg har derfor brugt to blomsterpinde pr. kugle til at montere dem på. Disse er stukket ned i en potte med ler og sten til at modvirke vægten. Jeg har lagt et lag mos ovenpå, for at skjule denne bund. Og nu står hele min udstilling og ser fin ud i caféen 🙂

Det er helt klart et hyggeligt projekt, som man også kan lave i en weekend med familien. Gå en dejlig tur i skoven og saml materialer og brug eftermiddagen på de små kugler (de er gode at starte med). Man kan jo i bund og grund sætte de fleste ting på. Man kan også mikse materialerne, hvis man vil have mere “spræl”, eller sætte et bånd i for mere farve. Hvis du ikke har tålmodighed til at kaste dig ud i egne projekter, er du også velkommen til at komme forbi Café Boheme på Amager og nyde mine – og selvfølelig en god kop kaffe 😉

   

Se også

Skriv en kommentar