Sommer challenge til mig selv: ryd ud og køb kunst

af Marieduhn

Jeg elsker den danske sommer! Det er klart et af de mest fantastiske tidspunkter på året. I år har jeg endda en dejlig lang ferie – og den er tiltrængt! Jeg er nu kommet godt igang med den, hvor jeg først tager en uge hjemme i København og dernæst tager bilen sammen med min kæreste til familiens hytte i Vrådal i Norge, hvor den står på total afslapning og vandring i bjergene.

Sommeren er for mig også det tidspunkt, hvor jeg får gjort nogle af de ting, jeg ikke når i hverdagen. Fx at rydde ud i mit tøjskab og på vores loftsrum og sælge de gode ting videre. For at motivere mig selv har jeg i år udtænkt en lille challenge, der går ud på, at de penge, som jeg tjener, samler jeg sammen til en “kunstpulje”. Jeg elsker jo kunst, og det er på mit yndlingsgalleri, Galleri Bo, som ligger i Skagen, at jeg må snolde for min kunstpulje 😛

Jeg er selv ret vild med min idé. Så får jeg ryddet op og ryddet ud, samtidig med at jeg får noget smukt nyt at se på til mit hjem, win-win! Jeg bruger Trendsales og dba til at sælge mine ting og synes, det er nogle ret gode platforme til det. Indtil videre har jeg omkring 500kr i puljen, så det er jo en fin begyndelse. Og jeg må sige, at med min challenge, er der virkelig gået sport i at få solgt x)

Jeg er egentlig ikke specielt god til at rydde ud. Jeg har lidt gemme-gen, der vist ligger til familien. Men når man bor i en lejlighed i København, er det bare ikke muligt at gemme så meget. Og hvor der kommer nyt til, skal der jo noget ud. Desuden kan jeg godt lide tanken om at genbruge og genanvende. Ofte kræver det lige en lidt ekstra kreativ hjerne, for at få tingene til at spille, men det kan også blive helt fantastisk, når folk virkelig forstår at se nye muligheder i ældre ting.

Jeg har selv et kreativt genbrugsprojekt kørende, som du kan se et lille sneak peak af her. Håber på at kunne poste resultatet senere på ugen. Og jeg kommer naturligvis også til at vise resultatet af min sommer challenge frem her på bloggen 😀

Har du også sjove sommerferieprojekter eller udfordringer til dig selv? Så smid en kommentar og lad os dele <3

 

Se også

Skriv en kommentar