Hjerte af kastanjer diy – til en kreativ efterårsdekoration

af Marieduhn

Hjerte af kastanjer diy - til en kreativ efterårsdekoration

Hjerte af kastanjer er en ren efterårsklassiker, og den er nem at lave selv. Hæng den på din hoveddør, eller stil den sammen med krukkerne i haven og lav et hyggeligt stilleben eller en kreativ efterårsdekoration. Her er en diy guide til, hvordan man laver et hjerte af kastanjer.

Kastanjer er bare noget af det smukkeste i efteråret, og jeg kan simpelthen ikke lade dem ligge, når jeg finder et stort kastanjetræ, der har smidt sine gyldenbrune frugter. Elsker farven på dem og alle de muligheder for kreative udfoldelser, de indbyder til.

Forleden gik jeg en tur i en park her omkring mit hjem, hvor der står nogle store kastanjetræer, og fordi det blæste, dryssede det ned omkring mig med kastanjer, mens jeg gik – helt magisk.

Jeg har flere forskellige projekter for med kastanjerne, men hjertet her var det første, jeg gik igang med. Du behøver ikke de store skills indenfor håndarbejde – det er ret så simpelt. God fornøjelse 🙂

Prøv også: hjemmelavede lysestager med efterårsblade

Hjerte af kastanjer diy - til en kreativ efterårsdekoration

DIY-guide til hjerte kastanjer

Du skal bruge:

  • kastanjer
  • bonzaitråd
  • en boremaskine (bor str. 2)
  • bidetang

Sådan gør du:

  1. Bor et hul gennem alle dine kastanjer med bor str. 2.
  2. Før kastanjerne gennem bonzaitråden, til dit hjerte har den rigtige størrelse.
  3. Form hjertet således, at enderne af tråden afsluttes midt for. Klip tråden med en tang.
  4. Afslut hjertet ved at vikle enderne af bonzaitråden.

TIP!

Du kan lave både store og små kastanjehjerter, og arrangere dem sammen i en dekoration. De ser ofte fine ud, når de står i klynger. Vil du have dem op at hænge, kan du binde sytråd i det øverste af buerne på hjertet.

Lav andre hyggelige efterårshjerter

Det er ikke kun kastanjer, der ser smukke ud, når de trækkes på snor. Røde og orange bær af forskellig art, kan også blive superskønne. Vær blot opmærksom på, at de er rimelig faste, når du plukker bærrene, så de ikke smatter 🙂

Du kan kigge forbi min profil på Instagram (her) for mere efterårsinspiration.

Prøv også: Pumpkin spice sirup – opskrift til pumpkin latte

Hjerte af kastanjer diy - til en kreativ efterårsdekoration

Se også

2 kommentarer

VenterPaaVinBlog 23/10/2019 - 11:24

Elsker kastanjer – i en alder af 29, kan jeg stadig ikke lade være med at samle nogle op, når jeg ser dem 😀

Svar
Marieduhn 23/10/2019 - 17:24

Hvor dejligt at høre, at andre har det lige som mig 😀
Jeg er 32 nu, og har sjældent været gladere for at gå i naturen og samle og hygge mig med det! Og så alle kreaprojekterne…
Hvad bruger du så dine til? Bliver helt nysgerrig 😛

Knus herfra

Svar

Skriv en kommentar