Kreative workshops efterår og vinter – kokedama og bæredygtigt julepynt

af Marieduhn

Kreative workshops efterår og vinter - kokedama og bæredygtigt julepynt

Kreative workshops er en del af mit arbejde, jeg i særlig høj grad holder af. Der sker altid noget magisk, når en gruppe mennesker mødes om at arbejde kreativt og skabe noget sammen. Det er et afbræk i vores hektiske verden, hvor alt gerne skal have et praktisk formål, for her er vi udelukkende, fordi vi har lyst – og det er virkelig meget værd. Denne sæson handler det om kokedama og bæredygtigt julepynt.

Dette efterår og vinter afholder jeg to hyggelige kreative workshops, som efterhånden er blevet klassikere for mig: en kokedamaworkshop og en med bæredygtigt julepynt. De afholdes begge sammen med AOF København/Frederiksberg, og den ene er lige om hjørnet (på lørdag). Se de to kursusbeskrivelser nedenfor.

Det er dejligt med jævne mellemrum at komme ud af studiet og væk fra skrivebordet, og mødes med kreative sjæle, der har lyst til at lære nyt. Det var en del af mit job som lærer, jeg også satte stor pris på. Jeg underviste bl.a. i håndværk og design, og har mange af mine idéer og koncepter til kreative workshops herfra.

Jeg har afholdt min kokedamaworkshop flere gange, siden jeg startede som selvstændig, og er altid glad for den tid, vi har sammen, hvor vi fordyber os i at binde de fine hængeplanter. Vi skal denne gang være i nogle smukke og inspirerende lokaler på Østerbro, hvor der helt sikkert vil blive en god stemning med japansk musik (kokedama stammer fra Japan). Der er kun få pladser tilbage, så hvis du er interesseret – så skynd dig at følge linket ved kursusbeskrivelsen herunder.

Juleworkshoppen med bæredygtigt julepynt skal afholdes på Blågårds Bibliotek, som allerede er godt igang med at samle bøger ind til os. Her skal foldes juletræer og laves andre spændende julesager ud af aflagte og udgåede bøger, som ellers ville blive sendt til forbrænding.

Tjek endelig kursusbeskrivelserne ud herunder og se, om det er noget for dig. Det kunne være hyggeligt at se dig 🙂

Kreative workshops efterår og vinter - kokedama og bæredygtigt julepynt

Kokedamaworkshop

Kokedama betyder mosbold og teknikken med de små hængende planter stammer oprindeligt fra Japan. De hitter i Danmark under navnet “planteplaneter”, hvor de har fået nyt udseende med kokosfibre.

På kurset inviteres du med ind i den mystiske japanske verden med stemningsskabende musik – og du kommer til at binde hele to stk. kokedama. Vi arbejder med jord, ler, kokosfibre og de lækre sukkulenter, og du får to færdige produkter med hjem lige til at hænge i vindueskarmen.

Det er muligt at tage et barn med til arrangementet uden ekstra betaling. Prisen er 330kr. Inkluderet i pris er to stk. kokedama.

Kun få pladser tilbage! Se tilmelding her.

Kreative workshops efterår og vinter - kokedama og bæredygtigt julepynt

Bæredygtigt julepynt

Lav unik julepynt af gamle bøger – bæredygtigt og kreativt.

Aflagte bøger kan blive til det fineste julepynt, når man blot får øjnene op for det, og hvorfor ikke mødes til en hyggelig juleworkshop og lave det sammen? Vi begynder alle med at folde et stort flot juletræ og sætter en stjerne i toppen. Der vil desuden blive mulighed for mindre projekter efter ønske. Dette kan være til-og-fra kort, julekugler til træet, kreative bordkort og andet hyggeligt pynt til at komme i den rette bæredygtige julestemning.

Der kan medbringes et barn pr. voksen uden ekstra betaling. Prisen er 178kr.

Biblioteket stiller bøger til rådighed for kursusdeltagerne, og der vil være inspiration og vejledning af underviseren. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage.

Se tilmelding her.

Se stemningsbilleder fra tidligere workshops

Vil du mærke lidt af stemningen fra mine tidligere kreative workshops og se nogle af resultaterne, har jeg før lagt billeder ind på bloggen fra nogle arrangementer. Her er der inspiration fra min workshop i KU:BE, og her er der billeder fra et privat arrangement i mit eget studie.

Skriv endelig til mig herunder eller på mail, hvis du har spørgsmål vedrørende workshopsene eller for bookning af et arrangement 🙂

Kreative workshops efterår og vinter - kokedama og bæredygtigt julepynt

Se også

Skriv en kommentar