En eventfuld december – messe, workshop og fernisering

af Marieduhn

Selvom det ikke helt var meningen, endte december med at blive helt enorm travl og eventfuld for mit vedkommende. Det er lige prikken over i’et på et af de mest begivenhedsrige år i mit liv, hvor både bryllup, bryllupsrejse og flytning har fyldt en god del. Det har dog været ene dejlige og spændende begivenheder, og så gør det jo ikke helt så meget at have travlt 😉

En af de ting, der er med at være nyopstartet selvstændig er, at der er så utrolig mange “firsts”. Som første gang, man skriver en faktura, første gang, man indgiver momsregnskab, første gang, man laver en større investering i virksomheden, første gang, man sælger udenfor EU, og jeg kunne blive ved. Der er så mange nye ting at tage stilling til, så mange regler at læse op på, og så mange beslutninger at tage for sin virksomhed, at man kan let føle sig helt udmattet. Det er dog værd at huske på, hvor spændende det også er med den nye indsigt, og huske, at alle nye ting tager tid.

December er kulmineret lidt ift. store “firsts”, og af samme grund, er jeg kommet en anelse bag efter med mit blogarbejde, og jeg har mange halvefærdige juleblogs, som pænt må vente til næste år med at blive færdigskrevet.

Nogle af de helt særlige “firsts” ved december var min kokedamaworkshop i eget studie, og færdiggørelse og lanceringen af min første plakatkollektion med dertilhørende designmesse i Prismen på Amager og fotoevent i Vrådal, Norge. Her er lige en lille smule om hver af disse ♥

    

Kokedamaworkshop

Jeg har afholdt flere workshops før i aftenskoleregi, men det har været en drøm for mig at flytte dem ind i mit studie i mit nye hjem på Halgreensgade, Amager. Selvom mit studie ikke er 100% færdigindrettet, så fik jeg kickstartet aktiviteterne med kokedamaworkshoppen her, som endte med at blive den dejligste aften.

Det var egentlig min kusine, som bad mig om at afholde den, for hun har længe gerne ville lære at lave de fine kokedama. Og så flotte resultater, vi fik! Jeg glæder mig allerede til den næste workshop… 😀

   

Prismens kunst- og designmesse

Jeg arbejder generelt godt med deadlines, så derfor sætter jeg mig ofte ret stramme (eller måske nærmere optimistiske!) deadlines. For mig var markedet på Prismen, som ligger lige i nærheden af, hvor vi bor, deadline for min fulde og færdige plakatkollektion. Jeg har fortalt om den før – se her – og det har virkelig været en stor drøm, og en af de centrale grunde til, hvorfor jeg gik selvstændig – at få realiseret netop denne kollektion.

En to tre – så gik efteråret – og med hårdt slid og mange sene arbejdstimer, stod kollektionen færdig til messen, men ih, hvor har det været det hele værd 😀

Det er altid nervepirrende, når ens arbejde på den måde skal bedømmes. Men der kom så mange søde mennesker forbi, og jeg fik en masse gode snakke.

På messen havde jeg desuden to kolleger (den ene bod på billederne herover), som havde hver sin fine stand der også, og min mand kunne ikke dy sig for at sidde og hygge sammen med mig hele dagen. Det var en dejlig oplevelse, og en kæmpe forløsning endelig at have mine resulater mellem hænderne og klar til salg.

Fotoevent på Hotel Straand, Vrådal

Vi holder juleferie i Norge, hvor familien har en hytte i Vrådal. Da alle mine billeder fra kollektionen er netop herfra, tænkte jeg, at det kunne være spændende at arrangere et fotoevent i byen. Straand Hotel er centrum for mange aktiviteter i byen, og derfor de oplagte rammer for eventet.

Der er mange gæster både til jul og til nytår, og vi blev enige om, at afholde to events – et i forbindelse med julen og et i forbindelse med nytåret. Vi kaldte eventet “Vrådal set gennem en danskers øjne”. Billederne er fra det første, og det andet afholder vi imorgen – se eventet her.

Det var superhyggeligt med besøg af mange både lokale og feriegæster. Og så var hele familien naturligvis også troppet op til en hyggelig eftermiddagskaffe/ -øl 😉

♥♥♥

Skriv en kommentar