Bæredygtigt efterår – og 4 hyggelige diy’er til weekenden

af Marieduhn

Nu er vi officielt gået ind i efteråret, og det kan man da virkelig se og mærke på vejret! Jeg har fundet stearinlys og tæpper frem herhjemme, så jeg er klar på indehygge! Ovenfor er et af de sidste billeder, jeg fik taget, mens der stadig var dejlig sensommer – er i min fine hjemmesyede nederdel. Men med en ny sæson, følger der nye spændende muligheder og projekter!

For nogle uger siden var jeg til en konference i FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Du kan se dem her, hvis du er interesseret. Det var vildt inspirerende og fik mig til at tænke, at selvom vi ikke kan redde verden sådan lige, så er der mange ting, vi stadig kan arbejde med i det små. Som fx vores forbrug. Nu er jeg jo ret vild med programmet Fra yt til Nyt, som er fyldt med spændende idéer fra kreative mennesker til, hvordan man kan genbruge på forskellige måder. Der er alt fra genanvendelse af byggematerialer til redesign af møbler og tøj. Har også selv arbejdet meget med genbrug og redesign igennem tiden. Det er sjovt at se nye muligheder i gamle materialer, og det byder i høj grad også på udfordringer!

I løbet af den næste måneds tid vil jeg sætte fokus på det emne her på bloggen. Jeg har nogle idéer fra tidligere, som jeg vil vise frem, og også nogle nye spændende ting, som forhåbentlig også inspirerer jer. Her er indtil videre 4 af mine tidligere idéer med genbrug:

IMG_1650
img_6874
IMG_8586
img_4398

Har du nogle sjove idéer? Del gerne <3

 

Se også

Skriv en kommentar