Edderkopper af kastanjer diy – kreativt efterår med kastanjedyr

af Marieduhn

Edderkopper af kastanjer diy - kreativt efterår med kastanjedyr

 

Kastanjedyr er en klassiker, som jeg, sikkert ligesom så mange andre børn i landet, lavede med mine forældre på mørke efterårsaftener, mens der blev fortalt gode historier. Det er længe siden, vi sad og formede giraffer, hjorte og kaniner af de rødbrune frugter, men nu er det på tide at få kastanjerne frem i vindueskarmene igen – denne gang som farverige edderkopper og deres spin. Her er en guide til edderkopper af kastanjer.

Edderkopper af kastanjer er hyggeligt at sidde og nørkle med og et perfekt projekt med børn. Efterårsferien er et godt tidspunkt til at komme lidt ned i gear sammen med familien. Til at gå en lang tur i skoven og samle det, man finder her, og så lave noget kreativt derhjemme og nyde de fine resultater.

Har du brug for inspiration til efterårssysler, så tjek denne tavle ud på Pinterest, hvor jeg har samlet inspiration til opskrifter og forskellige kreative diy’s. Ellers kan jeg anbefale disse:

Edderkopper af kastanjer diy - kreativt efterår med kastanjedyrEdderkopper af kastanjer diy - kreativt efterår med kastanjedyr

Sådan laver du edderkopper af kastanjer

Det skal du bruge:

  • kastanjer
  • tandstikker
  • garn i forskellige farver
  • limpistol

Sådan gør du:

  1. Stik 6 tandstikker ind i hver kastanje i en lige linje omkring den.
  2. Fastgør enden af garnet under en tandstik med en smule lim.
  3. Vikl garnet rundt om hver tandstik fra undersiden, og fortsæt således rundt.
  4. Hæft enden igen med lidt lim. Skift evt. farve undervejs.
IMG_3707-kopi
IMG_3725-kopi
IMG_3724-kopi
IMG_3734-kopi

TIP!

Du kan skære nogle grene af træerne og hænge edderkopperne op samlet. Det giver en god effekt, når de hænger i samlede grupper.

Jeg finder garn i Søstrene Grene, hvor de har nogle meget små nøgler, der er perfekte til et projekt som dette. Så kan man købe flere forskellige farver, uden at få alt for mange rester. Det er dog også ideelt at få brugt sine garnrester, og det gør ikke noget, at garnet har forskellige størrelser.

Har du prøvet guiden?

Jeg vil elske at høre, hvordan det gik! Kommenter herunder eller del et billede på Instagram med hashtagget #byduhn – så tales vi ved.

Find mere inspiration på min Instagram eller Facebook profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

Edderkopper af kastanjer diy - kreativt efterår med kastanjedyr

 

Se også

Skriv en kommentar