Nyt i mit hjem: Smuk dørstopper i nordisk stil

af Marieduhn

Nyt i mit hjem: Smuk dørstopper i nordisk stil

Når man etablerer sig et nyt sted, finder man hurtigt ud af, at alle hjem er forskellige og derfor, opstår der let behov for nye smarte løsninger. Efter at være blevet skræmt halvt ihjel nogle gange af smækkende døre – her i sommerheden står alle vinduer og døre åbne konstant – blev vi enige om, at det var tid til at anskaffe os en dørstopper, og valget faldt på denne fine nordiske udgave.

Jeg ville gerne have en udgave af dørstopper, der både var dekorativ, og som passer stilmæssigt ind i vores hjem. Jeg endte faktisk med at købe hele tre. Disse er fra Villa Collection, og jeg har købt dem i Værsgo. Efter min mening er der lidt maritimt islæt over dem med deres overtræk af reb og koøjeform. Desuden er de ret neutrale, samtidig med at de er lette at flytte rundt på med den lille løkke i toppen.

Det er egentlig en indflyttergave fra min kærestes søster, som jeg selv har været med til at købe, og som sagt blev jeg så vild med dem, at jeg nu har tre: en til soveværelset, en til badeværelset og en til mit kontor. Dejligt med brugbare gaver 🙂

Se også: Indret dit hjem med eksotiske planter

Nyt i mit hjem: Smuk dørstopper i nordisk stil   

Selvom det til tider føles som en lang periode, vi har været igang med at flytte ind i vores nye lejlighed, så kommer tingene lidt mere på plads hver eneste dag, og det er virkelig rart snart at kunne koncentrere sig om de små ting – så som dørstoppere. Det er alligevel i sidste ende de små ting, der gør, at man virkelig føler sig hjemme. Når planterne får deres rette pladser på hylder og reoler, når de små lys på sofabordet bliver stillet frem og endelig også taget i brug, når de sidste genstande fra allerede tømte flyttekasser finder sin plads væk fra gulvet og kommer ind i skabe i stedet for, og når billeder og kunst bliver hængt op på væggen.

Vores vægge her har ellers været lidt af en udfordring, da de er af en virkelig hårdt beton og kræver en særlig kraftig borehammer at få hul på. Jeg er dog så heldig, at min far har sådan én og kommer forbi med den senere på ugen og hjælper. Sådan nogle kan også lejes, hvis du selv skulle have behov.

Ind til videre nyder jeg, at vi kan have vinduer og døre stående åben og forsøger at geare ned i heden – nu endda uden at dørene smækker for os 🙂

Læs også: Status på flytningen + billeder fra flyttedagen

Find mere inspiration på min Instagram eller Facebook profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

Nyt i mit hjem: Smuk dørstopper i nordisk stil

Se også

Skriv en kommentar