Et nyt og spændende job hos Chleopatra Oils

af Marieduhn

Det er ved at være et år siden, jeg forlod mit tidligere job som lærer for at prøve kræfter med at opbygge min egen virksomhed. Det er spændende (somme tider også intimiderende!) at gå fra et stabilt 8-16 job med fast indtægt og kolleger til en hverdag som iværksætter og på den måde være helt på egen hånd. Som jeg før har hintet lidt til, sker der dog ting og sager, som jeg efterhånden kan løfte sløret lidt for – jay 😀

Jeg har nemlig fra den 1. i denne måned arbejdet fast for Chleapatra Oils, hvor jeg bl.a. varetager/ skal varetage virksomhedens sociale medier. Desuden kommer jeg til at arbejde med branding og awareness. Superspændende og jeg glæder mig til at udvikle, afprøve strategier og forhåbentlig se resultater 😉

Det var egentlig lidt tilfældigt, at vi engang i foråret blev opmærksomme på hinanden, men på forskellige måder kendte vi til hinandens arbejde, og besluttede at lave et tættere samarbejde. Jeg har siden dengang arbejdet som kreativ skribent og lavet diy guides til deres blogunivers (dem kan du se her), og har der igennem lært mange af deres lækre produkter at kende.

Men lige lidt om selve virksomheden, og hvorfor den er så spændende. Chleopatra Oils er en Københavnsbaseret virksomhed, og det tiltalte mig straks, at den er lokal samtidig med, at den er familiedrevet af parret Morten og Liezel. De forhandler kosmetiske olier og lignende, hvor alt er rene naturprodukter, økologisk og kemifrit. Jeg har i flere omgange haft store allergiproblemer og er derfor nødt til at tænke meget over, hvad jeg putter på min hud, derfor var det for mig en spændende verden af muligheder at komme ind i og blive klogere på. Jeg har allerede lavet både deodorant, badebomber, lotion og læbepomade.

IMG_4159
IMG_2719
IMG_2703
IMG_0777

Stillingen er perfekt for mig, bl.a. fordi den ikke er fuldtid. Det betyder, at jeg stadig kan arbejde med min egen virksomhed og ikke behøver skrue ned for arbejdet her. Det supplerer også mit eget arbejde, fordi det er så visuelt kreativt – og så er min nye stilling fuld af muligheder, som jeg selv kan bestemme, hvor tager mig hen. Og er der noget dejligere end medindflydelse og selvbestemmelse? Det var i hvert fald nogle af de nøgleord, jeg savnede i mit tidligere arbejde.

Når jeg ser tilbage på min nervepirrende beslutning for et år siden, kan jeg ikke andet end at være taknemmelig for, hvor den har bragt mig, og jeg håber, at alle, der har de samme drømme som mig, tager springet før eller siden. Ikke fordi det er let, men fordi det er givende på en anden måde♥

Her er lidt af det arbejde, jeg har lavet for firmaet allerede. Tjek endelig også vores hjemmeside ud (her) eller følg mit arbejde med vores Instagram profil (her). Sidder du med en drøm om at opbygge din egen virksomhed, så skriv gerne en kommentar. Det er så hyggeligt at inspirere hinanden 🙂

Læs også: Jeg har taget springet og går selvstændig!

Se også

2 kommentarer

Katrine Lund Løje 08/11/2018 - 14:24

Stort tillykke 🙂 Det lyder til at være et godt match, og så bliver jeg altså også lige nødt til at rose dine kreative evner. Du er så dygtig og sikke fine billeder.
Knus

Svar
Marieduhn 09/11/2018 - 08:55

Hej Katrine.

Tusind tak for dit tillykke! Jeg håber på, det bliver et langt og spændende samarbejde 😀 Og hvor er jeg glad for, at du kan lide mine billeder og mit indhold <3 Jeg glæder mig til vores næste event.

Mange hilsner
Marie

Svar

Skriv en kommentar