Nyt år – ny smuk kalenderbog

af Marieduhn

Kalenderbog 2018 Paulo Coelho

Indrømmet! Jeg er totalt gammeldags, når det kommer til kalenderbøger. Jeg MÅ simpelthen have en rigtig bog af papir for at holde styr på aftaler, tanker og idéer. Jeg elsker simpelthen at bladre rundt i den og fylde på med spændende indlæg til hverdagen.

I år har jeg fundet mig en lidt særlig kalenderbog, som jeg allerede er helt forelsket i – nemlig denne. Det er forfatteren Paulo Coelho, der ligger navn til kalenderen, som hedder “Frihed”. Det, synes jeg, klinger godt i forhold til mine planer for det kommende år – frihed. Der er smukke illustrationer, og et citat for hver uge, så der er nok at gå på opdagelse i og blive inspireret af i kalenderbogen.

Det er altid en god fornemmelse på denne måde at starte det nye år med en ren kalenderbog. Der er noget meget håbefuldt over det… Alt det gode, man har i vente, alt det spændende, der ligger foran én. Plus al den tid, det pludselig virker som om, man har i det nye år, inden alle siderne bliver fyldt ud.

Jeg har allerede skrevet nogle aftaler ind i den for det nye år. Fx en række spændende kreative workshops, jeg skal afholde forskellige steder på Nordsjælland til foråret. Der bliver flere workshops med kokedama (som denne), og et længere kursus i decoupage – se dem alle her. Det glæder jeg mig meget til.

Der kommer helt sikker til at stå Louisiana i den mange gange, for jeg har købt årskort hertil. Jeg holder meget af at følge med i deres skiftende udstillinger, og elsker at sidde i caféen med udsigt over Øresund. Der skal vi altid hen og have en kage, når vi er der – for de har de skønneste kager.

Der er også allerede indført en længere rejse, der går vestover tilbage til USA. Vi var så vilde med at rejse i landet, da vi besøgte det her i efteråret – se her – at vi med det samme, vi kom hjem, bookede en ny tur til efteråret. Denne gang skal vi køre tværs over kontinentet og har hele tre uger til det – det er da en skøn ting at se frem til!

Hvad glæder I jer til i det nye år?

Kalenderbog 2018 Paulo Coelho

Se også

4 kommentarer

Linda Nazila // tHE BEAUTY INSIDE 31/12/2017 - 14:32

Det er godt nok en flot kalenderbog 🙂

Svar
Marieduhn 31/12/2017 - 14:57

Mange tak skal du have Linda 🙂
Glæder mig også til at få den i brug imorgen.

Mvh. Marie

Svar
Camilla Sofie 30/12/2017 - 21:32

Hej marie,

Sikke en fin kalenderdagbog. Hvor har du købt den?

kram fra Camilla

Svar
Marieduhn 30/12/2017 - 22:30

Hej Camilla

Tak skal du have – jeg er også selv så glad for den, og kan ikke vente med at komme igang med at bruge den 🙂
Den er købt i Bog & Idé i Amagercenteret, og du får lige et link her:

https://www.bog-ide.dk/produkt/2018-arskalender-paulo-coelhoe-haeftet/2336365

Kan se, at man også kan købe den andre steder på nettet lidt billigere.

Knus Marie

Svar

Skriv en kommentar