Guirlande med hjerter af papir – diy pynt til Valentinsdag, babyshower eller bryllup

af Marieduhn

Guirlande med hjerter af papir - diy pynt til Valentinsdag, babyshower eller bryllup

Guirlande med hjerter af papir er let at lave og giver stor effekt til festlige lejligheder. Hjerterne er foldet i farvet papir, og er så simple at lave, at selv de yngre medlemmer af familien kan være med. De er oplagte til Valentinsdag, babyshower eller bryllup, eller sågar til konfirmationsfesten. Varier farverne for forskellige temaer eller stemninger. Her er en simpel diy guide til guirlande med hjerter af papir.

Er jeg den eneste, der elsker hjemmelavet pynt? Hvis der skal være fest, er det bare lige prikken over i’et med et hyggeligt dekoreret lokale med personlig og gennemtænkt dekoration. Det kan dog være både ambitiøst og tidskrævende, og jeg ender ofte med blot at sukke over alle de smukke billeder, jeg har på mine opslagstavler på Pinterest!

MEN da jeg i torsdags skulle afholde fernisering med hyggelig festivitas, besluttede jeg mig for, at det skulle være lejligheden, jeg kommer i mål med et par sjove og effektfulde dekorationsprojekter. Denne idé er super simpel, hurtig at lave, og giver stor effekt til rummet, der skal dekoreres.

Prøv også: Hjemmelavet vingummi – simpel opskrift

Guirlande med hjerter af papir - diy pynt til Valentinsdag, babyshower eller bryllup Guirlande med hjerter af papir - diy pynt til Valentinsdag, babyshower eller bryllup

Sådan laver du en guirlande med hjerter af papir

Du skal bruge:

 • papir i de ønskede farver
 • blyant
 • saks
 • tallerken
 • lim
 • nål
 • garn/tråd

Sådan gør du:

 1. Placer tallerkenen på enden af dit papir, som vist på første billede. Tegn op med blyant. Jo mere afrundet tallerkenen er, jo mere spidse bliver hjerterne. Gør dette i begge ender.
 2. Klip enderne af langs dine linjer.
 3. Fold papiret på langs i nogenlunde ensartede “trin”.
 4. Fold papiret midt op i midten, så hjerteformen fremkommer.
 5. Lim siderne af papiret, der vender ind mod hinanden, sammen.
 6. Monter tråden ved at føre nålen gennem en af folderne. Bemærk placeringen på billedet.
IMG_0544
IMG_0550
IMG_0558
IMG_0548
IMG_0553
IMG_0562

Min festlige lejlighed

For mig var lejligheden hverken Valentinsdag eller babyshower, men fordi jeg skulle afholde en hyggelig og festlige fernisering. Jeg fik i starten af januar den dejlige besked, at jeg var blevet udvalgt som månedens kunstner af den liflige designbutik Kapau, der ligger i hjertet af København. Her fik jeg mulighed for at udstille mine fotoplakater (du kan se dem her), og for at afholde en hyggelig samling for familie, venner og for alle, der havde lyst til at kigge forbi.

Det er i virkeligheden et af mine store mål, som er gået i opfyldelse med at få mine motiver udstillet sådan, og derfor udgav jeg et nyt motiv til samlingen – det kommer i online salg i løbet af måneden. Jeg lavede naturligvis også lækre snacks og et par hyggelige pynteidéer, når nu lejligheden bød sig 🙂

Jeg lægger mere ind her fra ferniseringen senere på måneden, så du kan fornemme den dejlige stemning fra en dejlig dag <3

♥ Find mere inspiration på min Instagram eller Facebook profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

Guirlande med hjerter af papir - diy pynt til Valentinsdag, babyshower eller bryllup

Se også

Skriv en kommentar