Det glæder jeg mig til i februar

af Marieduhn

Februar og forårsplaner, inspiration

Efter at have tilbragt en dejlig januar måned i hytten i Norge, er det også skønt at være hjemme igen. Der er så mange idéer, der har taget form i mit hoved i løbet af tiden der, og nu skal jeg bare til at vælge ud og gå igang. Det er det skønne ved det kommende forår (for ja, jeg har forårsfornemmelser allerede!), for jeg får altid lyst til at kaste mig ud i nye projekter.

Jeg forestiller mig altid, at man i januar lige skal komme sig oven på julen, og have gjort de sidste gode kup i januarudsalget. Februar måned er så den måned, hvor byen liver lidt op igen, og der sker i hvert fald en masse spændende her i København.

Her er en liste over nogle af de ting, jeg glæder mig til at februar <3

 • Fastelavn er det første, der står for døren, og selvom jeg ikke har børn endnu, har jeg tænkt mig at hygge godt op til fastelavn og invitere nogle venner på besøg. Jeg har allerede bagt fastelavnsboller, så der er ét punkt vinklet af.
 • Lave hjemmelavet slik til rasledagen. Det bliver nok i form af vingummier eller bolcher – så alle er velkommen til at banke på min dør 😉
 • Et hyggeligt og spændende designprojekt, som jeg glæder mig til at vise frem, forhåbentlig næste uge.
 • Dinner Days, hvor jeg skal ud og spise på Restaurant No.2 med min kæreste. Det skulle være nordisk og lækkert, og så fejrer vi også lidt valentines day der (selvom det er dagen efter).
 • Vinter i Tivoli – tjekke den nye sæsonudstilling ud og nyde islandskaber og vinterlys.
 • Et fint hækleprojekt i stil med det her, som en af mine veninder skal have.
 • Forhåbentlig læse den bog færdig, jeg er igang med – Ken Follet, Giganternes Fald, som er rigtig god og heldigvis også rigtig lang.
 • Copenhagen Light Festival, som kører fra 2. februar – 2. marts. Her skal jeg som minimum se Ballonskoven på Islandsbrygge og Nat i Oasen på Glyptoteket.
 • At påbegynde mit chiliplante-projekt, som jeg håber nogle af jer vil være med til – mere om det næste uge.
 • De første smukke forårsblomster, og fuglesang udefra.
 • Og naturligvis: at det bliver lysere dag for dag…

Hvilke planer, projekter og drømme har I for februar? Del gerne i kommentarfeltet, for det er så hyggeligt at kunne inspirere hinanden <3

Se også

4 kommentarer

satina wandel 03/02/2018 - 15:48

Man får så tit en masse idéer, når man lige har været væk fra hverdagen i en periode 😀 lyder så hyggeligt med lidt fastelavnsfejring! Generelt lyder det bare som en hyggelig februar, du har i vente <3

https://NOUW.COM/SATINAWANDEL

Svar
Marieduhn 03/02/2018 - 18:50

Ja, det har du ret i Satina, nogle gange skal man lidt på afstand af hverdagen, før man virkelig værdsætter den igen.
Fastelavn bliver skønt med en masse farver, og ja februar skal nok blive herlig 😀

Svar
Eline tYchsen 03/02/2018 - 12:56

En masse skønt for Februar Jo ☺️ Lyder spændende med light festivalen – den har jeg aldrig hørt om før faktisk!

Svar
Marieduhn 03/02/2018 - 18:48

Tak skal du have Eline 🙂
Jeg har heller ikke selv deltaget i festivalen før, men vil se så meget af den, som jeg kan nå. Det er jo så dejligt med lidt ekstra lys her i vinteren <3

Svar

Skriv en kommentar