Inspiration til april måned – det glæder jeg mig til

af Marieduhn

Inspiration til april måned

På trods af at vi allerede er et par dage inde i april, synes jeg stadig godt, jeg kan nå at fortælle, hvad jeg glæder mig til denne måned, og det helt centrale kan jeg afsløre allerede: at foråret kommer! Det virker lidt, som om vinteren har glemt at kigge i sin kalenderbog og bare blevet komfortabelt hængende, men heldigvis skulle foråret viist nok komme allerede senere i måneden her. Det kan jeg altså godt bruge 🙂

Jeg er lige vendt tilbage til kontoret efter nogle dejlige påskedage, hvor der var tid til både en hyggelig tur på Arken Kunstmuseum, åbent hus i lejligheden og dermed en masse rengøring, en kaffeaftale og nogle tiltrængte lange gåture ved stranden i – ja tænk engang – solskin!

April måned bliver god – det kan jeg bare mærke. Med en masse spændende projekter, samarbejder, hyggestunder plus endnu mere solskinsvejr. Det er bare med at glæde sig – og det gør jeg. Og her er så min liste over andre ting, jeg især glæder mig til i april måned. Håber, det inspirerer 🙂

Jeg glæder mig til:

  • At rydde ud på loftet og i klædeskabet – altid en god forårsbeskæftigelse. Ja, jeg nævnte det også sidste måned, men nu har jeg faktisk ryddet op på loftet, og derfor fået sat en masse ting til salg på dba. Det føles virkelig godt at give de gamle ting videre, der bare fylder, og som man ikke bruger mere. Har allerede solgt for 650, hvilket jeg er ret tilfreds med. Det kan anbefales 😉
  • Et spændende event med Bloggers By Heart på Christianshavn. Det skal nok blive godt… Du kan følge med inde på min Instagram, hvor jeg kommer til at vise frem.
  • Min næste artikel til Plantoramas guide-univers, som skal omhandle de STORE stueplanter! Se min første artikel om hængeplanter her, og min anden om blomstrende bordpynt til forårsfesterne her.
  • At tage en lille uges tid til Skagen og besøge mine forældre – og få fejret min fars fødselsdag (som var i februar!).
  • At lave noget spændende med duftolie, kokosnød, bagepulver, citronsyre og dødehavssalt… Kan du gætte, hvad det er???
  • At sæsonen for loppemarkeder for alvor går igang. Allerede i slutningen af denne uge afholdes årets første loppemarked på Frederiksberg Torv – rigtig godt sted at gøre nogle fund. Læs mere her.
  • Jeg SKAL lave cheese cake denne måned – det er absolut et must! Og det SKAL være denne her.
  • At de japanske kirsebærtræer springer ud. I slutningen af måneden afholdes der Sakura Festival, som hylder de smukke lyserøde blomster, og det vil jeg til i år. Se event her.
  • At dele en lækker opskrift på grønkålschips med jer imorgen.
  • Og endelig, så glæder jeg mig til en hel masse mere plantenørderier, lækre opskrifter og DIY projekter som sædvanligt 😉

<3 Hvad har I af planer for måneden? Del meget gerne <3

Inspiration til april måned   Inspiration til april månedInspiration til april måned

Se også

2 kommentarer

Pia Trans 04/04/2018 - 10:27

Lyder som en god måned – jeg gllder mig til at se dit projekt!

Svar
Marieduhn 04/04/2018 - 10:47

Tak Pia.
Jeg glæder mig til at vise frem 😀
Knus Marie

Svar

Skriv en kommentar