Grillet halloumitoast med avokado, kylling og honning

af Marieduhn

Grillet halloumitoast med avokado, kylling og honning

Grillet halloumitoast er en super lækker og let frokost, hvis det skal være lidt ekstra lækkert, eller en nem og frisk aftensmad. Osten får en fantastisk smag, når man griller den, og sødmen fra honningen passer godt hertil. Her får du en simpel og god opskrift på toast med halloumi.

Er der noget mere lækkert i sommeren end simpelt og let mad til de lune, lyse aftener? Når grøntsagerne virkelig begynder at smage af mere, og grillen pakkes frem, er det, som om der ikke behøves så meget “fyld” længere.

Igår aftes stod den på grillet halloumitoast med avokado, kylling og honning herhjemme hos mig.

Min kæreste rejser med sit arbejde i hverdagen, så her er det skønt for mig med simpel mad uden for mange ingredienser og forberedelse. Og så elsker jeg bare halloumiost om sommeren – den hører sig bare til. Jeg prøvede også med en anden variant, der blot hedder “grillost” og er pakket enkeltvis i skiver – den er næsten lige så god.

Prøv også: Proteinsalat med kylling, kikærter og og humus 

Brug retten som tapaz – inspireret forret

Retten her kan også bruges som en simpel forret i tapaz-stil. Skær brødet i mindre og mundrette bidder og anret resten af ingredienserne dekorativt herpå. Stik tandstikker i for at holde faconen og gøre det den og nipse dem. Perfekt til en hyggelig grillaften i haven eller på altanen.

Du kan finde andre gode og simple hverdagsopskrifter blandt mine opskrifter her.

Et bon appetit <3

Find mere inspiration på min Instagram eller Facebook profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

Grillet halloumitoast med avokado, kylling og honning

Se også

Skriv en kommentar