Simpel opskrift på iskaffe til de varme sommerdage

af Marieduhn

Simpel opskrift på iskaffe

Jeg har en simpel og lækker opskrift på iskaffe, som jeg vender tilbage til år efter år, når det bliver varmt og lækkert i vejret ligesom nu – hermed givet videre 😀

Er der noget bedre en varm eftermiddag, når man lige er kommet fra arbejde, end bare at sidde i skyggen – eller solen – med en lækker iskaffe? Det er i hvert fald noget, jeg selv elsker, og jeg satser på, at vejret holder sig så godt som de sidste par uger hele sommeren igennem, så vi rigtig får brug for det. Ja, jeg er ret optimistisk, men jeg synes, vi fortjener en rigtig god sommer!

Fordi jeg drikker det så ofte, har jeg i denne opskrift skruet godt ned for sukkeret, for vi skal jo nødig sætte bikiniformen over styr 😉 Du kan selvfølgelig vælge at tilføje mere, hvis du synes. Den er ekstra stærk i forhold til min sædvanlige kop kaffe, så den er god til de dage, hvor man er lidt varmesløv og har brug for et ekstra kick. Vi skal som før nævnt snart flytte til en lejlighed, hvor vi får taghave, og der planlægger jeg at drikke en masse af de her der – forhåbentlig i dejligt solskin.

Der er selvfølgelig et væld af opskrifter på iskaffe og frappe, men denne her er jeg selv stor tilhænger af, da den er let og hurtig at lave – håber I kan lide den ♥

Prøv også: Lakrids og spinat smoothie

Simpel opskrift på iskaffe   Simpel opskrift på iskaffe

Du skal bruge:

  • 3 ts Nescafé eller andet instant coffee
  • 1 ts sukker
  • mælk
  • isterninger

Sådan gør du:

Kom kaffepulver og sukker i et glas af en størrelse som på billedet her. Hæld vand i glasset, så pulveret er dækket. Pisk det sammen med en gaffel, indtil sukker og kaffepulver er opløst i vandet. Hæld derpå mælk i glasset til det er næsten fyldt. Et par isterninger oveni, gør iskaffen ekstra frisk og lækker.

♥ Velbekomme ♥

Se også

Skriv en kommentar