Mindful med stentegning

af Marieduhn

Mindful med stentegning

Norge er fantastisk, bl.a. fordi der er så øde. Man kan være helt sig selv og trække vejret frit. Ingen opdager, om makeuppen sidder som den skal – eller om den overhovedet er der. Det kan være enormt tiltrængt i perioder bare at trække stikket og komme helt ned i gear, men for mig skal hænderne gerne være igang med at arbejde, før hovedet virkelig slapper af. Derfor fik jeg min far til at samle nogle strandsten til mig fra Skagen.

Man kan købe i massevis af fantastiske malebøger for voksne til netop denne form for mindfulness, men jeg kan godt lide det her alternativ – og så er det helt naturligt! Jeg har malet spiraler, cirkler, trekanter og mange andre grafiske mønstre, som du kan se på billedederne. Man kan selvfølgelig tegne alt, og jeg bruger Pinterest meget til at samle inspiration til mønstre/motiver.

Jeg er blevet anbefalet at bruge en Posca tusch til at male på stenene, og den har fungeret rigtig fint. Den kan også fåes i mange forskellige farver, hvis man gerne vil have lidt mere kulør på end på mine. Nu er der bare tilbage at finde ud af, hvad jeg skal bruge mine fine sten til… Har du nogle idéer?

Mindful med stentegning

Mindful med stentegning

Mindful med stentegning

Se også

Skriv en kommentar