Lakrids og spinat smoothie – grøn og sund opskrift

af Marieduhn

Lakrids og spinat smoothie - grøn og sund opskrift

Lakrids og spinat smoothie er både velsmagende og super sund. Lav den til din morgenmad eller som et forfriskende mellemmåltid, når du trænger til ny energi. Smoothien er fuld af gode vitaminer og mineraler, din hjerne og krop har brug for i løbet af dagen, så giv dig selv en sund og lækker treat med denne grønne og sunde opskrift.

Foråret er for mig virkelig en tid for lækre smoothies, juicer og shakes, og jeg har eksperimenteret en del med forskellige smoothies her på de sidste. Denne med lakrids og spinat kan virkelig anbefales – den er en af mine favoritter. Jeg laver den ofte, når jeg kommer træt hjem fra arbejde og trænger til fornyet energi, og det er virkelig en energibombe, man indtager med simple ingredienser.

Spinaten, jeg bruger, er helbladet spinat fra frost. Den er nem at opbevare, og den gør drikken iskold og ekstra lækker.

Prøv også: Smoothie med hindbær og lakrids – klassisk og god

IMG_3307

Tip til din lakrids og spinat smoothie

Server den i smukke glad for at gøre lidt ud af det – det er også en oplevelse af nydelse at se på det flotte resultat. Du kan fylde den i mindre glas og servere til en hyggelig brunch, hvor den vil være et farverigt og lækkert indslag.

Har du andre gode idéer til lækre hjemmelavede smoothies? Så er du meget velkommen til at skrive det i en kommentar i kommentarfeltet herunder. Det er så hyggeligt at kunne inspirere hinanden.

♥ Find mere inspiration på min Instagram eller Pinterest profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer og projekter ind 

Lakrids og spinat smoothie - grøn og sund opskriftIMG_3299

Se også

Skriv en kommentar