DIY planteplaneter

af Marieduhn

Guide til planteplaneter DIYGuide til planteplaneter DIY

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg for første gang kastede mig ud i at lave planteplaneter (se billederne herover). Det er så dejligt med nogle grønne diy projekter her i foråret, og de fine små hængeplanter er da bare skønne, ikke? Det er arkitekten Kaja Skytte, der har udviklet dem med kokosfibre omkring efter en idé om at udnytte alle de steder, der ellers er svære at udnytte. Som fx oppe i vinduet inde på mit kontor 🙂

Jeg har eksperimenteret med mange forskellige udgaver af planteplaneterne – eller kokedama, som de helt oprindeligt hedder (en japansk tradition, der betyder “mosbold” og henviser til, at de oprindeligt blev bundet med mos omkring). Nedenfor er nogle af de forskellige resultater – fine til enhver lejlighed.

Se også: En detaljeret “how to” guide til planteplaneter

Guide til planteplaneter DIY   Guide til planteplaneter DIY   

Jeg havde de fine røde juleudgaver hængende hele december, og de holdt og var smukke måneden ud. De er bundet med fine “guldtråde”, for rigtigt at få dem julet op. De var så skønne at se på, som en anderledes form for juledekoration. Se mere her.

Efter at have fået teknikken godt ind under huden, er jeg endda begyndt at afholde workshops, hvor man lærer teknikken, afprøver og får de flotte resultater med hjem. Jeg har her skrevet lidt om min første workshop, som var et forældre-barn arrangement, der foregik på KU.BE på Frederiksberg. Se flere stemningsbilleder fra arrangementet her.

Er du eller din virksomhed interesseret i et lignende kursus – kontakt her: mail@byduhn.com

Guide til planteplaneter DIY

Lige nu bugner plantecentrene med de velegnede små sukkulenter, men hvad med også at afprøve de mere sæsonprægede planter eller blomster? Måske forskellige forårsløg, der kan hænge og springe ud i din stue – kunne det ikke være fantastisk skønt?

Der er mange muligheder for at bringe naturen indenfor – også selvom man bor i en lille lejlighed, og planteplaneterne her er oplagt til vinduer eller kedelige stuehjørner.  God fornøjelse med projekterne <3

Læs også: DIY vaser af gamle glaspærer

Guide til planteplaneter DIY

 

 

Se også

Skriv en kommentar