Opskrift på kyllingesalat med broccoli, spinat og hindbær

af Marieduhn

Opskrift på kyllingesalat med broccoli, spinat og hindbær

Opskrift på kyllingesalat er fuld af gode smage fra de mange grøntsager, som samtidig gør den sund, frisk og lækker. I sommeren er det med at nyde de friske og mere smagfulde råvarer, vi har, og hvad er mere sommerligt end en let kyllingesalat med broccoli, spinat og hindbær? Den langtidsstegte kylling giver en lækker bund og bliver på ingen måde tør, mens de hakkede bagte nødder giver en sprød og knasende kontrast.

I de varme sommerdage er det, jeg har allermest lyst til at spise noget, der ikke ligger for tungt i maven, men som er friskt og sprødt. Her er denne opskrift et godt bud. Grøntsagerne i denne salat svitses kun på panden, så de får en lækker skorpe, men så de bevarer deres sprødhed. Vi har spist af den de sidste par dage, og den er også lækker til frokosten dagen efter.

Retten er ikke svær at lave, men kræver dog at du sætter kyllingen i ovnen et par timer i forvejen. Til gengæld ken du bruge noget af tiden her til at forberede grøntsagerne. Jeg bager mandlerne i ovnen – se hvordan man gør her – og de er samtidig gode som tilbehør til andre retter eller aftensnaks.

God fornøjelse med denne opskrift på kyllingesalat 🙂

Prøv også: Grillet halloumitoast med avokado, kylling og honning

   Opskrift på kyllingesalat med broccoli, spinat og hindbær

Find opskrift på bagte mandler her.

Du kan servere retten til en festlig lejlighed eller en hyggelig hverdag for familien. Den er smuk og velsmagende og med mange gode vitaminer. Jeg har samlet en liste med inspiration til lækre og sunde retter her, med mine egne bedste bud og favoritter. Skriv endelig, hvis du har nogle gode idéer eller bud på sunde opskrifter, jeg skal tjekke ud – det er så hyggeligt at dele med hinanden 🙂

Find mere inspiration til hverdagen på min Instagram eller Pinterest profil, hvor jeg løbende lægger hyggelige idéer ind.

Opskrift på kyllingesalat med broccoli, spinat og hindbær

Se også

Skriv en kommentar