Los Angeles: Hollywood, Kings og lidt rock ‘n’ roll vibes

af Marieduhn

Rejse Los Angeles Hollywood

Efter at have nydt området og stranden ved Santa Monica i et par dage (se her), besluttede vi os for at se mere af den enorme storby, Los Angeles er. Som jeg også også tidligere har nævnt, er jeg meget glad for glam/rock bandet Mötley Crüe, og da det jo var her, de som unge slog deres folder, var det naturligt at starte vores dag i LA city netop der, hvor det hele startede: Whisky a Gogo.

Klubben ligger på Sunset Bulevard, en omkring 40 km lang gade, der går fra Santa Monica-bjergene ved Stillehavet til Los Angeles centrum, Downtown LA. Vi brugte Uber til at komme rundt, og jeg må virkelig sige, at det bare fungerede til perfektion. Det er meget brugt i LA at bevæge sig rundt med Uber. Dels fordi deres offentlige transport er nærmest ikke-eksisterende, dels fordi det er både lettere og billigere end almindelig Taxa. Vi havde nogle virkelig hyggelige Uber-køreturer, som fik mig til at ærgre mig lidt over, at det ikke kunne fungere herhjemme.

Whisky a Gogo er et legendarisk spillested kendt for at have huset navne som The Doors, Guns and Roses, Eminem og for sine gogo dansere, der før i tiden optrådte i ophængte bure. Da det er en natklub,så vi den bare udefra, men fornemmede klart, at stedet havde atmosfære. Det var en varm dag i byen, så vi drak en cola på Rock & Reilly’s ved siden af. Efter at være blevet nedkølet her besøgte vi Kat von D’s tatooshop, som er kendt fra tv-serien LA Ink.

Rejse Los Angeles Hollywood   Kat von D LA InkWhisky a Gogo Los Angeles

Når man befinder sig i LA, skal man jo nærmest opleve Hollywood Boulevard og Walk of Fame og. Vi gik strækningen med de mange stjerner støbt ned i fortorvet og studerede udklædte “look a likes”, som gik rundt og tog sig ud for at være Wonderwoman, Spiderman, viking osv. Jeg må dog indrømme, at det var den del af LA, der ikke imponerede synderligt. Der var noget forlorent ved stedet og ved de billige spøg og skæmt butikker, der ligger på begge sider af vejen.

Vi fik dog taget de klassiske billeder, af vores fødder mod stjernerne, og så Hollywoodskiltet i bakkerne bag. Havde jeg haft en ekstra dag i LA, ville jeg bruge den på en tur herop til.

   

En af aftenerne tog vi ind til Downtown, hvor vi skulle se ishockeyholdet LA Kings spille mod ærkerivalerne New York Islanders. Vi spiste aftensmad her og så på de store hotel- og kontorkomplekser. Og kampen var en fantastisk oplevelse! På trods af, at jeg ikke har et gran af forstand på ishockey, var jeg virkelig godt underholdt, og det er absolut ikke sidste gang, jeg skal til sådan en koncert. Blinkende neonlys, en god øl og musik for fuld drøn fra højtaleren, og jeg følte mig straks hjemme. Jeg købte mig endda en trøje, så fra nu af må jeg være Kings fan 😉 De vandt heldigvis også.

Det havde været nogle virkelig skønne første dage i USA og Los Angeles, men nu skulle vi videre. Vi havde lejet bil og skulle ud og besøge de store nationalparker mod øst, men mere om det senere.

<3 Se hele vores rute her <3

   

Se også

Skriv en kommentar