“Welcome to Los Angeles…” Jeg rejser til California!!

af Marieduhn

Som tidligere kæmpe Mötley Crüe fan, er der én bestemt sang, der kører på repeat, når jeg tænker på min snarligt kommende rejse her i efteråret. Sangen er fra det nyeste album og den slutter med ordene, der er introduktionen til albummet: “Welcome to Los Angeles”, og videre beskriver de bandets unge hårde år som upcomins i L.A. Siden jeg hørte albummet igen og igen for efterhånden en del år tilbage, har jeg ønsket mig brændende at komme over og se den by og de steder, der bliver sunget om… Sunset Strip, Whisky a GoGo, Sunset Boulevard. Og nu gør jeg det!

Sammen med min kæreste har vi planlagt den vildeste Californien/Nevada/Arizona tur, hvor vi skal se og opleve ja, nærmest alt hvad man nu kan få presset ind på to uger..! Jeg glæder mig helt enormt, og er også lidt spændt, da det er første gang, jeg skal flyve så langt. Jeg er meget taknemmelig over, at min svigermor, imens vi er afsted, flytter ind i lejligheden, så hun kan passe både kanin og planter 😉

Her er en skitse af vores planer:

  • Vi tager fly til Los Angeles, hvor vi har de fire første dage. Vi skal bo i Santa Monica, lige ned til Venice Beach, hvor mange af de store Hollywoodproduktioner er filmet.
  • Efter vores dage her lejer vi bil og kører mod øst. Første stop bliver Las Vegas, hvor vi skal bo på Circus Hotel, der har en Vince Niel bar (forsangeren fra Mötley Crüe), sin helt egen indendørs forlystelsespark og hvor cirkusartister konstant skulle svinge sig i loftet over hovedet på én.
  • Herefter skal vi ud og opleve de store nationalparker og indianerreservater Monument Valley, Antelope Canyon og Grand Canyon. Det glæder jeg mig enormt meget til, og skal tage en masse masse billeder med mit nye fine kamera.
  • Som det sidste indlæg tager vi fly fra Las Vegas til San Francisco, hvor vi skal bo inde i centrum, og blandt andet se det kvarter, der hedder Castro. Det er et kvarter, hvor homoseksuelle i 70’erne kæmpede deres sag for rettigheder, og naturligvis skal vi se og fotografere Golden Gate Bridge.

Det bliver et fantastisk eventyr, som jeg naturligvis vil dele med jer herinde. Jeg håber at kunne blogge lidt dernede fra, og der bliver ikke helt stille på bloggen, for har allerede skrevet lidt frem og planlagt hyggelige og inspirerende indlæg til jer.

Er der mon nogen, der har gode råd omkring rundrejse i USA? Noget der er godt at vide, og noget man skal huske at gøre?

Se også

Skriv en kommentar